Søndag eftermiddag var 32 af Danmarks bedste spillere samlet online for at dyste om præmiesummen på 10.000 kr. og en attraktiv plads til Elgiganten FIFA Grand Slam som afvikles i slutningen af december.

Ud af top 25 på den danske rangliste, var der kun en håndfuld spillere som ikke deltog, og derfor var niveauet yderst højt. Alligevel var det en deltager som overhovedet ikke er repræsenteret på ranglisten som på imponerende visgik hen og vandt det hele – Jacob ‘Esser’ Esholm. I finalen blev Fatih Üstün slået med 9-6 over to kampe, og tidligere i slutspillet blev stærke spillere som Anders Dammand, Malthe Dørge og Daniel ‘Dingo’ Kristen slået ud.

Vi har taget en snak med Jacob omkring turneringen og lidt om forventningerne frem mod Elgiganten FIFA Grand Slam.

Tillykke med sejren i turneringen – hvordan forløb turneringen for dig?
“Jeg starter ud med 9 point i gruppen. I slutspilskampene op til finalen, vinder jeg alle 3 kampe, i Golden Goal mod spillere som havde fortjent bedre. I finalen vinder jeg lidt ufortjent 9-6 samlet over to kampe mod Fatih.”

Der er nok mange der ikke kender til dig – hvordan kan du pludselig komme fra baghjul og vinde en turnering hvor nærmest hele top 25 i Danmark deltager?
“Altså som du selv siger, kommer jeg lidt som en underdog, og har derfor intet at tabe. Det gjorde, at jeg kunne spille mit rolige spil uden at føle mig presset.”

Hvad er din forventning til Grand Slam hvor deltagerfeltet er yderst skarp?
“Jeg har ikke rigtigt nogen forventninger til Grand Slam, som du selv siger, er deltagerfeltet yderst skarpt. Bare det at kvalificere sig, er en præstation i sig selv.”

Det bliver spændende at se om Jacob kan drille de store kanoner til Elgiganten FIFA Grand Slam – nærmere info om turneringen annonceres inden for de næste par dage.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.