Med kun 1 dag til et af de største FIFA-events i Danmark starter, er vi kommet til de største favoritter, hvor vi tidligere har set på nogle af outsiterne såvel som vi har været rundt nogle af de lokale spillere. Hvem er vores favorit til at vinde Aalborg Open?

Seedning 5 – Mathias ‘Revi’ Iversen

Mathias vandt Jylland Open i 2013,  hvilket er grundlaget for hans seedning som nummer 5.

– “Mine forventninger er at nå rimelig langt faktisk, jeg vil gøre alt for at markerer mig positivt og tror det også er muligt Jeg har spillet så ofte jeg kunne på PS4 som forberedelse og derved prøvet at møde de bedste jeg kunne Jeg tror Agge når langt med sin erfaring og alt ekstremt høje niveau, og så har han vist at uanset favorit rolle eller ej, leverer han hver gang.”

Seedning 4 – Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg

Lars spiller for FIFA-holdet FIFA Team Copenhagen, og han har blandt andet spillet sig til en 2. plads ved Copenhagen Games i 2013, og så har han også fået en flot 2. plads ved ESWC Kval 2013.

– “Jeg går til Aalborg Open med forventninger og tro på at jeg kan vinde. Forberedelserne har været lidt blandet med et formdyk, så tvivlede jeg på at nå langt, men efter formen nogenlunde er kommet tilbage forventer jeg en sejr, selvom det bliver en utrolig svær udfordring. Glæder mig til at spille på fladskærm til et offline event da det er meget bedre end Pods, og når det nu er på PS4, så bliver det endnu mere spændende da ingen ved, hvor gode hinanden er offline på next-gen. Min favorit til at vinde i år må være Mathias “Revi” Iversen da han har set stærk ud på PS4.”

Seedning 3 – Adel ‘DidierDrogba’ Daher

Adel har vundet TV2 Beep, og derudover var han også finalist ved Virgin Gaming Las Vegas, og han kvalificerede sig til FIWC i 2011. Adel har desuden været med i mange store FIFA-turneringer de seneste mange år.

– “Jeg har ikke de store forventninger. Jeg kommer bare og deltager for hyggen og ser hvor langt jeg kan komme på rutinen. jeg har ikke de store forberedelser, et par kampe om dagen mod nogle bekendte og det er nok det.”

Seedning 2 – Anders ‘TrickedMrSuit’ Bollerup

Anders har været en af de helt store danske FIFA-spillere, og han spiller på FIFA-holdet Tricked eSport. Anders har blandt andet vundet NPF 2013, og så har han kvalificeret sig til FIWC i år!

– “Jeg har ikke spillet så meget PS4 og har derfor ikke store forventninger til turneringen. Målet er nok top 8.  Jeg tror en af dem som har haft en PS4 i længere tid vinder, måske en ukendt, eller også bliver det meget tilfældigt mellem de bedste på den danske scene. Jeg har selv været meget syg den sidste uges tid, så har slet ikke fået forberedt mig selv til turneringen. Jeg regner dog med at der kommer et par holdkammerater fra Tricked forbi og træner lidt med mig inden turneringen.

Seedning 1 – August ‘Agge’ Rosenmeier

Danmarks klart bedste FIFA-spiller de sidste par år er med til Aalborg Open i år, og er vores favorit til at løbe med sejren.  Agge spiller på Tricked eSport, ligesom blandt andet Anders Bollerup, og han er også kvalificeret til årets FIWC, ligesom det har været tilfældet de seneste 2 år. Derudover er han også forsvarende Danmarksmester – 2 gange i træk!

– “Jeg fik min PS4 for cirka en uge siden, så træningen er og bliver begrænset op til. Jeg har trænet med BorasLegend lidt, men ellers har jeg rent faktisk ikke fået spillet det store – forventninger er at nå så langt som muligt, og teste min nye spillestil af – folk kommer til at se en “ny” Agge der formentlig kan vise han er klar til VM.”

 

Med alle seedninger udgivet, vil vi blot sige, at vi håber vi får et brag af et Aalborg Open! Hvem tror du selv løber med den store præmie på 10.000 kr.?

Hvis du ikke så hvem der var de større outsidere, så se seedning 6-10 her!

Husk, at du stadig kan købe din billet her!

 

 

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.