EA har nu afsløret den fulde liste over de 20 hurtigste spillere i FIFA 18.


Hvert eneste år af FIFAs historie indtil videre har de to stats – acceleration og hurtighed – spillet en kæmpe rolle på stort set enhver position. I år bør ikke være en undtagelse, og ved at tage et kig på EAs officielle liste over de 20 hurtigste spillere i FIFA 18 kan du få et godt indblik i, hvem der mestrer lige netop dette: nemlig den højeste samlede pace, hvilket er et tal, der fortæller, hvor god en spillers acceleration og hurtighed til sammen er.

På denne liste finder vi blandt andet flere sølvspillere, men langt størstedelen af dem er dog guldspillere, som også har andre lovende stats. Heriblandt Manchester Citys Leroy Sané, Liverpools Sadio Mané samt Real Madrids walisiske stjerne, Gareth Bale, der har en rating på hele 89 og tilmed altså er spillets syvende hurtigste.

Titlen for den absolut hurtigste spiller i FIFA 18 vinder Dortmund-angriberen Pierre-Emerick Aubameyang, men de 96 i pace er han dog ikke helt alene om. Disse deler han nemlig med Jonathan Biabiany, der til dagligt spiller i Serie A. Tredjepladsen går til Arsenals spanske højreback, Héctor Bellerín, som næsten hænger på i fronten med sine 95 i pace.

Med på listen har vi faktisk også en Superliga-spiller. FC Nordsjællands højre kant, Ernest Assante, deles om tredjepladsen med Bellerin, Mathis Bolly og Jürgen Damm, der alle fire har 95 i pace.

Du kan Se hele listen her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.