Fredag aften åbnede Crazy Daisy Randers dørene for en 2mod2 turnering, og Sports-Gaming.dk stod for afviklingen af selve turneringen.

24 hold meldte sig klar til at dyste på den virtuelle bane, og igennem hele aftenen var stemningen høj – måske havde den første times fri fadøl også hjulpet stemningen lidt på vej.

Se kampprogrammet

Turneringen havde både besøg af Fifa Team Copenhagen og Fifa Team Fyn, og selvom gruppespillet blev en walk over for begge, lykkedes det ikke at vinde i nogen af deres 1/8 finaler og Fifa Team Copenhagen blev ekspederet ud af turneringen med et brag da de tabte hele 7-2 til de senere DSC03825vindere.

I finalen stod kampen imellem Team Bæst og Odense Boys, som havde taget den lange vej, og folkene fra Fyn hev sikkert en 3-1 sejr hjem og de kunne derfor løfte pokalen efter en god turnering.

Se billeder fra turneringen

Sports-Gaming.dk kommer gerne rundt i hele landet for at afvikle Fifa turneringer, og vi kan tilbyde både 1mod1 og 2mod2 turneringer af højeste kvalitet. Vi benytter Playstation 4 og lækre nye LED skærme som er leveret af Komplett.dk, så vi går ikke ned på udstyret.

Skal vi også komme og lave en turnering i din by, så tjek mulighederne ud.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.