Det var saudiarabiske Msdossarys første VM-optræden, men verdensmesteren håber naturligvis at kunne være med helt i toppen, når competitive FIFA vender tilbage i FIFA 19.

Søndag aften kunne den saudiarabiske FIFA-spiller under navnet Msdossary sætte punktum for et uforglemmelig år i sit liv.

Sports-Gaming.dks billede.I år var min første deltagelse ved et verdensmesterskab i FIFA. Jeg håber på at kunne bringe endnu flere trofæer til mit land. Jeg er kun 18 år gammel, så der er nogle flere år i vente, og jeg ønsker blot at gøre mit land stolte,” fortalte Mosaad Aldosarry på finalescenen kort efter triumfen. Med VM-trofæet under armen gik turen nu tilbage til Saudi-Arabien, hvor familie og venner ventede for at fejre den 18-årige sensation.

Jeg har virkelig meget lyst til at vise det her trofæ til mine forældre. Jeg ønsker at tilbringe tid sammen med dem og trofæet,” lød det hernæst emotionelt fra Team Rogue-spilleren, der efterfølgende sendte dem en kort hilsen på saudiarabisk.

Sports-Gaming.dks billede.Tidligere på året til FUT Champions Cup i Manchester sikrede han sig selv sit første officielle FIFA-trofæ i en konkurrencefyldt turnering, hvor han samtidig for alvor fastslog sit eget navn på den internationale scene. Denne erfaring var ifølge ham selv en af de afgørende brik for hans spil.

Jeg tror helt sikkert, at erfaringen hjalp mig. Jeg traf en masse dårlige beslutninger til mine første par turneringer i år, men nu er jeg blevet vant til at spille til live events, og jeg spiller kun min sædvanlige spillestil, hvilket er det vigtigste. Vi så et så højt niveau af FIFA til den her turnering, så det er kun de små ting, der afgør slaget,” sagde han og krydsede herefter fingre for, at han kan holde niveauet i det kommende spil og måske blive den første spiller, der krones som verdensmester to år i træk.

Sports-Gaming.dks billede.Jeg vandt to trofæer i 2018-sæsonen, og jeg håber, at jeg kan præstere på det samme niveau næste år.

De 250.000 dollars derimod – dem havde han ikke lige lagt planer med endnu:

Jeg har ikke besluttet, hvad jeg skal gøre med dem endnu. På nuværende tidspunkt tænker jeg kun på trofæet,” lød aftenens sidste ord fra den lykkelige vinder.

Msdossary fik desuden en hilsen med fra Mesut Özil på vejen. Den offensive playmaker skulle have overrakt ham trofæet, men måtte melde afbud grundet en træningskamp mod Lazio i Stockholm.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.