I næste måned vil Brøndby eSport være på gæstelisten til turneringen Levante eSports International Cup, når deres FIFA-repræsentant, Frederik Fredberg, skal dyste imod nogle af verdens bedste fodboldklubber, der ligeledes har oprettet sine egne FIFA-afdelinger.

Den danske FIFA-spiller, Frederik Fredberg, formåede i weekenden at kvalificere sig til Regionals-kvalifikationerne til FIFA eWorld Cup, da han sluttede i top 64 på november måneds FUT Champions-leaderboard.

Sports-Gaming.dks billede.

Inden Brøndby eSport-spilleren kan forberede sig på at dyste med i dén turnering, er der til gengæld en anden oplevelsesrig turnering til stede i kalenderen, som står for skud om blot ti dage.

Den 9. og 10. december er Brøndby eSport nemlig blevet inviteret til en turnering for professionelle fodboldklubber med FIFA-afdelinger, hvor hele 16 forskellige klubber, heriblandt Paris Saint Germain og Manchester City, kommer til at kæmpe med om en præmiepulje bestående af 1.500 euro.

Her bliver det naturligvis Frederik Fredberg, som skal repræsentere den danske fodboldklub fra Vestegnen, og i et fornemt selskab skal han altså forsøge sig at snuppe førstepladsen, der kan løbe afsted med hele 1.000 euro.

Som fortalt kommer turneringen til at løbe sig over to dage fra den 9.- til 10. december, og turneringen vil blive afholdt hos den spanske fodboldklub, Levante UD, hvor klubbens stadion, El Estadi Ciutat de València, ligger hus til.

Skulle danskeren vise sig at gå hele vejen til finalen, vil han potentielt komme til at spille finalen foran over 20.000 tilskuere på stadionet inden La Liga-opgøret mellem Levante UD og Athletic Club de Bilbao, og pokalen kan herefter blive løftet i pausen af kampen. Turneringen bliver desuden streamet på både YouTube og Twitch – følg med på siden her for link til disse, når datoen nærmer sig.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.