Lørdag d. 4/10 afholdes finalen i den store ESWC Denmark – Powered by CULT Cola hvor vinderen skal til Paris for at forsvare de danske farver sammen med August ‘Agge’ Rosenmeier. 15 dygtige Fifa spillere kæmper på CULT Colas hovedkvarter om sejren, men det er ikke kun for disse heldige spillere at dørene er åbne denne dag – tilskuere og gæster er også mere end velkommen og vi laver en fest for alle! Læs mere om selve ESWC finalen.

4. oktober 2014 kl. 12.00 – 19.00 på CULT HQ

CULT Cola, Sports-Gaming.dk og Fanquants.com indbyder til en fest lørdag i Lystrup lige uden for Aarhus, og der vil være bunkevis af gratis aktiviteter hele dagen igennem. Så ud over at kunne se Danmarks bedste Fifa spillere dyste om billetten til Paris med August Rosenmeier som kommentator, så vil det også være muligt selv at tage del i løjerne. Fra kl. 12.00 afvikles der en større Walk In turnering i Fifa 15 for gæsterne, og ønsker man at deltage i denne turnering, skal man melde sin interesse imellem 12.00 – 13.00 ved dommerbordet. Turneringen er med knock out struktur og der er plads til minimum 128 deltagere – kommer der flere, kan vi ikke garantere de kan deltage i turneringen, men alle er velkommen i lokalerne og så vil vi gøre hvad vi kan for at få plads.

CULT
Lægårdsvej 24
8520 Lystrup

Præmier:
1. præmie: 1 års forbrug af CULT Cola
2. præmie: 3 rammer CULT COLA
3. præmie: 1 ramme CULT Cola

Vinderen af turneringen får desuden muligheden for en showmatch mod verdensmesteren August Rosenmeier som spilles lige før finalen i eliteturneringen kl. 18.00 – kampen spilles på scenen og streames ud til potentielt tusindvis af seere. Vindes kampen mod verdensmesteren, fordobles præmien sådan det er muligt at få hele 2 års forbrug af verdens stærkeste Cola.

CULT pigerne fester med!

Ud over ESWC turneringen og Walk In turneringen, så vil der også være andre sjove aktiviteter på dagen. CULT pigerne byder velkommen og fester med hele dagen, og der vil også være mulighed for at dyste mod hinanden i bordfodbold og andre sjove lege. Fanquants.com kommer og afvikler live tipskonkurrencer når vi nærmer os slutspillet, og samtidig er der mulighed for at få lidt med hjem i posen fra dem også. Under hele turneringen vil scenekampene blive kommenteret af Papproduction i samarbejde med August Rosenmeier, og de vil dele ud af deres store viden om spillet på den virtuelle plæne. Turneringen streames også for dem der ikke selv kan komme, og det kan ses live her på lørdag fra kl. 13.00!

Der vil være mulighed for at købe mad på dagen i den opsatte pølsevogn, og vi lover at der kommer endnu flere positive overraskelser på dagen end vi kan afsløre her – kom og se det selv!

CULT Cola har oprettet et Facebook event for dagen, så tilmeld jer der sådan I er sikre på at få den nyeste information hele tiden.

Udkast til ESWCAgge

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.