Om 5 dage går det endelig løs, når 15 af Danmarks bedste Fifa spillere mødes på CULT HQ i Lystrup til et brag af en turnering hvor vinderen modtager en tur til Paris med fly og hotel betalt. I Paris skal han dyste mod nogle af verdens bedste spillere, heriblandt den danske Verdensmester August ‘Agge’ Rosenmeier, om de €8.000 der er i præmiepuljen.

CULT
Lægårdsvej 24
8520 Lystrup

Deltagerne er blevet inddelt i forskellige seedningslag, og der er herefter trukket lod om puljerne – puljer som ingen kan føle sig sikre i. Selvom at de to bedste fra hver gruppe går videre + de to bedste 3’ere, så skal der ikke mange dårlige kampe til før man må se sig selv ude af kapløbet om at komme med til Paris til ESWC. Se den fulde struktur på turneringen.

Vi vil, i løbet af de kommende dage, sætte fokus på finalisterne, så følg med når vi afslører deres tips og tricks.

Turneringen starter lørdag kl. 13.00, og der vil blive streamet hele vejen igennem og August Rosenmeier sidder klar sammen med Papproduction til at guide jer sikkert igennem dagen. Streamingen kan følges her fra på lørdag kl. 13.00!

Lørdag d. 4/10 kl. 12.00 – 19.00

For alle dem der ikke lige er kvalificeret til finalen, så vil der alligevel være al mulig grund til at stikke hovedet forbi CULTS hovedkvarter i Lystrup ved Aarhus. Dørene åbnes kl. 12.00 og der vil være en gratis Walk In turnering hvor vinderen får et års forbrug af CULT Cola – samtidig får man muligheden for at møde August Rosenmeier i en kamp på scenen om en fordobling af præmien. Læs mere om Walk In turneringen.

Derudover vil der være en masse andre sjove aktiviteter og smagsprøver, og vi lover at det ikke blive kedeligt. CULT pigerne står klar til at lege med hele dagen, og så kan det jo ikke blive helt dårligt! Fanquants.com kommer også og laver aktiviteter, og mon ikke også der bliver lidt at tage med hjem i posen fra en sådan dag. Der vil være opsat pølsevogn, så tag småpengene med hvis du skulle blive lidt sulten i løbet af dagen.

Vi håber at se en masse Fifa fans i Lystrup på lørdag, og skulle I have lyst til at komme, så tilmeld jer lige begivenheden på Facebook sådan vi har en ide om hvor mange vi bliver 😉

Cola_coverslide_onad

Fanquants-logo-eswc-online-managerspil

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.