En ny fodboldsæson står for døren, samtidigt med, at en ny sæson for de to mest populære fodboldspil også bare venter på det store startskud. Begge gameplay-trailers er udkommet, og vi stiller derfor op til debat omkring, hvilket gameplay, som i år ser mest realistisk ud af de to.

Hvert eneste år bliver det diskuteret, hvilket af de to spil, der er bedst, og hvilket af de to spils gameplay, som er bedst. Den debat vil vi meget gerne lægge op til i år ved at sammenligne de gameplay-videoer vi indtil videre har fået af spillene.

Dette er den nye Pro Evolution Soccer 2017 (PES 2017) gameplay trailer, og selvom de blot kalder det for en ‘teaser’, er det i hvert fald tydeligt at forestille sig, hvordan det nye gameplay kommer til at fungere – især hvis man lyttede med ved E3 2016, hvor de præsenterede det.

Konami, der er producenten af spillet, vil nemlig forsøge at gøre PES’ gameplay mere langsomt end i de forgangende spil. Dette vil formentligt gøre det mere kompliceret at opbygge et angreb, hvis man vælger at spille den op helt nedefra forsvaret af.

Hør her Adam Bhatti fortælle om det nye PES gameplay

En anden ting som Konami fortalte om, pes 2017er ‘Adapted AI’ tilpasset AI, altså de computerstyrede spillere som du selv og din modstander ikke styrer på det tidspunkt. Blandt andet har de gjort således, at hvis du angriber ude fra sidelinjen af, vil forsvarene droppe en smule mere tilbage end hvis du forsøger at angribe henover midten. Udover det, hvis du har en måske har en stjernespiller på dit hold, f.eks. Mesut Özil, som blev vist i traileren – jamen så vil han somme tider være omringet af to-tre mand, eftersom, at han er den mest farlige, og at han ikke må få bare det mindste plads til at vende. Ligesom vi ser det med Andres Iniesta her under EM eller Lionel Messi i Copa América.

Sidste ting, som man også kan kalde for overskriften på denne trailer, er ‘Control Reality’, altså realistisk kontrol over bolden. Det gør at måden du rører bolden på, samt afleverer den videre vil blive lavet meget om fra det forrige spil.

Dette er den nye officielle FIFA 17 gameplay trailer.

FIFA 17’s gameplay har vi allerede hørt en masse til de seneste dage, og det er der i særdeleshed også en grund til. fifa174Med EA Sports’ nye spilelmotor, ‘Frostbite’, vil spillet blive kørt meget mere ‘smooth’ og rent, hvilket også har givet muligheden for EA Sports til at have scener fra det virkelige liv med såsom fly, lejligheder og omklædningsrum på stadioner som vi så i The Journey-traileren.

Med nye afslutningsmetoder og nye intelligente løb, kan gameplayet i den grad blive en stor forskel fra de forrige spil. Samtidigt med, at der nu er nye muligheder at skyde dødbolde på, er der i hvert fald også meget at se frem til her ligesom i det nye PES-spil.

Men hvilket fodboldspil synes du lyder mest realistisk – FIFA 17 eller PES 2017? Smid en kommentar enten her i indlægget eller på vores Facebook-side.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.