I går løftede EA sløret op for alle de nye 5-stjernede skillers vi vil få at se i FIFA 17. De valgte til gengæld hurtigt at fjerne deres indlæg om det, men heldigvis var de sociale medier hurtige til at fange samtlige spillere i nyheden.

YouTuber, MattHDGamer, var i blandt en af dem, som var lynhurtig til at fange EA Sports’ nyhed om samtlige 5-stjernede skillers, og lavede efterfølgende en video om dem, hvor han kommenterede henover.

Er man mest til Premier League-hold, og har råd, så vil Paul Pogba fra Manchester United helt sikkert være et oplagt valg til midtbanen med hans styrke, og nu altså 5-stjernede skillmoves. Eller måske er man mere til Riyad Mahrez fra Leicester City, der efter en formidabel sidste sæson, fortjent også får fem stjerner. I Ligue 1 kan man derimod se frem til at afprøve utallige skillmoves med Angelo Di Maria fra PSG, som også har fået tildelt fem stjerner i skillmoves.

En af de lidt sjovere nyhed for os danskere er dog, at vi i år har en vaske ægte skiller i den danske Superliga – nemlig Edison Flores fra Aalborg Boldklub, der på sit 63-rated bronzekort har fire stjerner i svagt ben og fem stjerner i skillmoves.

Du kan se resten af FIFA 17’s driblekonger herunder i videoen:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.