Donovan ‘F2Tekkz’ Hunt er ustoppelig lige pt. og kan allerede nu skrive to turneringssejre på FIFA 19-CV’et efter sin anden titel på blot to uger.

To turneringssejre, 2380 Global Series-point og 62.000 dollars vundet indtil videre i FIFA 19-sæsonen.

Den unge FIFA-stjerne Donovan ‘F2Tekkz’ Hunt er på nuværende tidspunkt alene i front på den internationale FIFA-scene, og englænderen fortsatte altså i denne weekend, hvor han slap, da han gik hele vejen i PGL FIFA 19 Cup.

Turneringssejren kom i hus efter en overbevisende finalesejr over sidste sæsons VM-finalist Stefano Pinna, der ligesom samtlige af Tekkz’ andre modstandere ikke formåede at stoppe ham fra sin anden titel i træk, hvilket aldrig er set før på FIFA-scenen.

Pokalen kom dog ikke i hus uden besvær. F2-repræsentanten måtte nemlig blandt andet levere et comeback i Xbox-konsolsemifinalen mod landsmanden Gorilla, mens det også blev til en tæt affære i den efterfølgende konsolfinale mod tyske MegaBit.

Der er derimod ingen tvivl om, at F2Tekkz lige pt. er verdens bedste til spillet, og det interessante bliver derfor, om han formår at holde dette momentum sæsonen ud.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.