Swiss-gruppespillet blev endestationen for Marcuzo, Agge og LordHjorth, der ikke længere er at finde i FUT Champions Cup #3.

Det blev til en meget hård dag på kontoret i går for de tre danske FIFA-spillere på førstedagen i Bukarest, eftersom de desværre alle er ude af FUT Champions Cup #3 efter det svære swiss-gruppespil.

De tre danskere startede skidt ud ved alle sammen at tabe første runde, hvorefter det i runde 2 blev til en sejr til Mikkel ‘LordHjorth’ Bach.

I tredje runde kom så både August ‘Agge’ Rosenmeiers og Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensens første sejr på dagen, men i den efterfølgende runde måtte vi dog tage afsked med henholdsvis LordHjorth og Agge, der med tre nederlag efter fire BO2-kampe var ude.

Det lykkedes derimod i samme runde Marcuzo at hive endnu en sejr hjem, og han skulle dermed spille en afgørende kamp i runde 5 om pladsen i slutspillet. Til North-stjernens store skuffelse blev det her modstanderen LostInTheWavesz, som løb med sejren og derfor var de danske repræsentanter ude af turneringen.

Turneringen fortsætter naturligvis i dag med masser aktion fra Bukarest, når de første knockoutkampe i slutspillet skal afvikles. Se med live herunder:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.