Fra fredag til og med søndag. 64 spillere, heraf tre danskere. $200.000 i præmiepulje. 1.500 Global Series-point til vinderen. Live-udsendelse fra Bukarest. Her er vores optakt til FUT Champions Cup #3.

trophy_futchamps.jpgI morgen klokken 12:00 sparkes den tredje udgave af FUT Champions Cup i gang, når verdenseliten indenfor FIFA 19 endnu en gang mødes til en brag af en major.

Helt præcis 64 spillere er med fra start i Bukarest i Rumænien, hvor der skal kæmpes om en præmiepulje på hele 200.000 dollars med en førstepræmie bestående af 50.000 dollars og 1.500 Global Series-point.

Af de 64 spillere har tre danskere formået at sikre dem selv en plads til denne major. Her er der tale om August ‘Agge’ Rosenmeier, Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen og Mikkel ‘LordHjorth’ Bach, som alle tre spiller med på PlayStation 4-siden.

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, nærbillede

Agge var med til LQE-kvalifikation i London så sent som i sidste weekend, hvor swiss-formatet desværre blev endestationen. LordHjorths seneste optræden var tilbage i december til FUT Champions Cup #2, da det lykkedes ham at nå PS4-kvartfinalen. Marcuzo kan se frem til sin første major i denne sæson.

Formatet bliver i modsætning til den seneste FUT Champions Cup “Swiss”. Her handler det først og fremmest om at gå videre i det efterhånden velkendte swiss-gruppespil. Alle kan møde alle, og spillerne møder hver runde en ny spiller, de ikke allerede mødt, og som er på samme antal sejre som dem selv. Hernæst vil de spillere, der minimum har tre sejre efter fem BO2-kampe (5 runder) avancere til slutspillet.

Jimmy Conrad.JPGDu har mulighed for at følge med hver eneste dag fra i morgen klokken 11:30 til og med søndag klokken 20:00 på EA SPORTS FIFAs sociale medier (YouTube, Twitch og Facebook,) når EA leverer god underholdning både før, under og efter kampene hele weekenden.

Vi har indtil videre ramt plet med vores forudsigelser om favoritter, og derfor fortsætter vi naturligvis med at give tre forskellige bud på en turneringsvinder.

StefanoPinna

Argentinske Nicolas, der vandt den seneste turnering, er ikke i blandt weekendens startfelt, og derfor har vi fundet en anden spiller frem, som ligeledes er udstyret med en uhyggelig stærk defensiv. VM-sølvvinder i FIFA 18 og PSV Eindhoven-spiller StefanoPinna har allerede vist, at han igen i år kan spille med om de store placeringer, og trods han formentlig ikke anses for at være en af turneringens helt store favoritter, har vi alligevel en lille fidus til belgieren.

F2Tekkz

F2Tekkz kommer man ikke til at kunne afskrive til nogen som helst turneringer i denne sæson, og selv om han i weekenden måtte se sig slået i semifinalen, bør den unge stjerne fra England fortsat regnes som storfavorit til alt, han deltager i. Vi tror på ingen måder, han er slået ud over det seneste nederlag.

M10 Resende

Det var runner up-Resende fra Brasilien, som i weekenden stoppede den ellers uovervindelige F2Tekkz fra at hive endnu en pokal til samlingen, da han vandt Xbox One-siden og i sidste ende måtte se sig slået af Nicolas99fc i Grand Final. Med andre ord er Mesut Özil-repræsentanten i god form lige pt. og virker selvsikker i sit spil. Derfor er han en del af vores top 3.

Følg med her på siden hele weekenden hvor vi løbende opdaterer med nyheder fra tredje udgave af FUT Champions Cup.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.