Er du også typen der gemmer alle de spillere du packer? Så er du måske en kommende FIFA millionær!

Grundet de mange squad building challenges der efterhånden er kommet i Ultimate Team, er mange af sølvspillere også steget markant i pris! Kigger man fx på sølvspillere fra den franske liga, går langt de fleste for over 1000 coins, mens andre når værdi på helt op mod 10.000 coins! Der er især tale om sølvspillerne fra den franske klub “Amiens”, som stort set alle har en værdi på mindst 8000 coins! Andre sølvspillere går endda for helt op mod 30.000, og ligger du inde med et par stykker af dem, kan du altså hurtigt få lidt ekstra coins til sit hold!

Udover den franske liga er ligaerne du skal holde øje med:

Major League Soccer (MLS)
Liga NOS (POR 1)
Hyundai A-Leauge (AUS 1)
Serie A TIM (ITA 1)
CLS (KIN 1)
Liga Bancomer MX (MEX 1)
Pro League (BEL 1)
EFL Championship (ENG 2)
Superliga Argentina de Fútbol (ARG 1)

Da alle disse har en “league” SBC, hvor spillere fra alle ligaens klubber skal bruges. Dog skal man også være opmærksom på “Nøglekampe”, da det nogle gange kan få andre spillere til at stige i pris!

Det kan altså godt betale sig at bruge et par minutter, og tjekke alle sine sølvspillere igennem! Et godt trick er at tage sin computer og åbne Futbin, og så ellers søge på alle ens sølvspillere. På den måde kan man altså ikke komme i tvivl om hvad de går for!

Alle spillere kan findes på hjemmesiden Futbin.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.