Da vores kære dansker, Christian Eriksen, fik et Man of the match kort i FIFA Ultimate Team, så besluttede jeg, Lasse “Kongen” Bækkelund, mig hurtigt for, at jeg ville analysere den danske kreatør. Da Coutinho så blot nogle dage efter også fik et såkaldt MOTM kort, så valgte jeg, at artiklen skulle være om de to spillere.

Jeg byggede selvfølgelig mit hold op omkring Eriksen og Coutinho, men udover at vælge det oplagte valg, så havde jeg lyst til, at bruge nogle spillere, som jeg ikke rigtig havde prøvet før. På mål gik jeg med den keeper, som for ganske nyligt var på ugens hold, nemlig Diego Alves IF. Manden gjorde det utrolig godt, og han lukkede kun 1 mål ind på 6 kampe, hvilket var på et straffespark. Sagna spiller højre back, og han linker perfekt op med den højre centrale forsvarer, Mangala. Begge disse spillere gjorde det udmærket. Det eneste Sagna mangler er noget speed, så ville han være mit favorit valg på højrebacken, for i alle dueller hvor han ikke skal ud og løbe, der vinder han. Den sidste del af midterforsvaret bestod af Atletico Madrid duoen, Miranda og Godin SIF. Miranda er en okay CB, men Diego Godin er ude af denne verden. Han er helt vanvittig, og det bevidner hans stats da også om. På LB har vi Tottenhams Rose. Han giver Eriksen fuld kemi, og det var egentlig den eneste grund til, at valget faldt på ham. Som de to centrale midtbanespillere har vi selvfølgelig Coutinho MOTM, og han danner midtbane duo med Hernanes fra Inter. Hernanes er en ganske udmærket spiller, og gør da også sit job til fulde – han afslutter godt, og han har gode afleveringsstats.

Som højre wing har vi den nyligt skiftede spiller Shaqiri, som nu spiller i Inter. Shaqiri har bare speeden til at være en super god kant i den formation, som jeg spillede med holdet. På LW har vi Eriksen MOTM. I angrebet måtte vi gå med lidt af en nødløsning, da han var det bedste valg til at give holdet fuld kemi. Her valgte jeg at bruge Matos fra Fiorentina; sølvspiller og ikke de mest overbevisende stats, men hold da op han overraskede mig. Selvom han ikke er særlig høj, så fungerede han super godt som en targetman, og selvom han ikke scorede mange mål, så var han med i selve opspillet til de fleste – 1 mål blev det dog kun til.

fut

Det blev altså en 5-2-2-1 opstilling

Holdet kan også ses her

Holdet som helhed:

Holdet som helhed er ikke det bedste jeg nogensinde har spillet med. Mange af de spillere jeg valgte, var spillere jeg aldrig havde brugt før, eller som skulle bruges til at give andre spillere fuld kemi. Holdets spiller bliver Diego Alves IF. Han står super godt, og han indkasserer altså kun et mål i 6 kampe. Holdets dårligste spiller må gå til enten venstrebacken Rose eller Christian Eriksen. Rose fordi han bare ikke har andet end pace i spillet, og Christian Eriksen fordi jeg havde kæmpe forventninger til ham. Af overraskelser vil jeg både nævne Diego Alves, Matos og Sagna. Matos er en sølvangriber, som jeg kun skulle bruge til at give Shaqiri samt Coutinho fuld kemi, men han overrasker i rollen som targetman, og han var en af de spillere jeg søgte mest i angrebet. Sagna er bare definitionen på en god højre wingback. Han mangler lidt pace for at være en af de bedste i spillet.

Coutinho MOTM:

Det er en fryd for mig at kunne få lov til at anmelde en spiller, som jeg er så stor fan af i den virkelige verden. Dog lever hans kort i FIFA slet ikke op til hans spil de seneste par måneder på den rigtige grønsvær. Coutinhos kort er okay og ganske brugbart, men til 530.000 coins, så havde jeg regnet med, at man kunne få mere for pengene. Han scorer 3 mål og laver et par assist i sine 6 kampe, men jeg tror, at jeg ville have fået meget mere udbytte af hans potentiale, hvis jeg havde brugt ham på den offensive midtbane. Lidt den samme historie med Eriksen, men det kommer vi tilbage til. Jeg vil give Coutinho en 6’er på skalaen 1-10, men jeg vil helt sikkert give ham et forsøg længere fremme i banen, måske endda i en falsk 9’er position, hvor han skal ligge og fodre nogle sultne og hurtige angribere. Hans forcer ligger i sin dribling. Hans dribling er exceptionel, og med hans 4* skills er han en af mine foretrukne spillere til at skille med. Hans svagheder ligger helt sikkert i fysikken, samt hans defensive arbejdsmoral.

Eriksen MOTM:

Eriksen kostede mig 650.000 coins, og de penge var han slet ikke værd. Jeg er så ærgerlig over, at hans MOTM kort ikke blev en central position, for han virker simpelthen ikke som kant. Dog har jeg spillet med ham før som kant, og denne gang var han blevet væsentlig bedre. Hans opgraderede pace samt gode dribling gør, at han måske kan fungere som en LM i en anden opstilling, men i en LW position, hvor han skal være ”impact player” der er han bare ikke god nok. Han scorer 4 mål og bliver delt topscorer med Shaqiri, men i en anden position tror jeg, at man kunne få meget mere gavn af Christian Eriksen. Jeg håber og beder til, at han leverer endnu en god kamp i en af cup turneringerne og derved får et MOTM kort mere – som CAM! Hans stærke sider er afslutningerne og pasningsspillet, mens hans svagheder, som før nævnt, ligger i hans stadig forholdsvis lave pace.

Har i lyst til, at se Lasse “Kongen” Bækkelunds video omkring holdet, så kan den ses her:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.