For verdenens mange fodboldfans er det selvfølgelig en ærgerlig følelse, når en god professionel fodboldspiller vælger at tage langt væk fra Europa for at fortsætte sin karriere. Dog er det især et stort problem for dem som spiller FIFA Ultimate Team, fordi lige pludselig kan man ikke bruge de gamle kendinger længere, da det heller ikke er muligt at spille med landsholdspillere i FUT.

Den kinesiske Super League har været en af de ligaer, der har hevet en masse stjerner til sig. Blandt dem er den tidligere Arsenal spiller og lynhurtige angriber, Gervinho, den stærke centermidt, Guarin fra Inter, Ramires fra Chelsea og sidst men ikke mindst den seneste signing Jackson Martinez. Alle disse får vi måske ikke at se i FIFA 17.

YouTuberen, RossiHD, har så til gengæld overvejet mulighederne for at EA vil hive den kinesiske liga med ind i FUT i FIFA 17. Nye ligaer er altid enormt spændende og vil altid blive diskuteret året rundt. Se her hvilke tanker der ligger bag det og hvilke andre spillere vi måske kommer til at savne:

Hvad tror I? Opstår denne nye liga?

1 svar
  1. FIFA 17
    FIFA 17 says:

    Jeg er 99% sikker på, at den kinesiske liga vil være med i FIFA 17. Ifølge de fleste rygter burde ligaen have været med i dette års spil også, men de sidste små detaljer manglede til allersidst. Med alle de mange nye stjernespillere kan EA Sports simpelhen ikke udskyde det længere.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *