Ifølge det tyske medie, kicker eSport, vil den danske FIFA-stjerne, August Rosenmeier, ikke længere være en del af PSG eSport inden længe.


Mandag aften kunne den danske topspiller, Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg, meddele, at han officielt stopper hos Wicked Gaming efter mange års succesfuld samarbejde. Nu ligner det, at endnu en topspiller på den danske FIFA-scene kunne være på vej væk fra sin klub, eftersom rygterne nu går på, at August ‘Agge’ Rosenmeier kan være en færdig mand i Paris.

Således skulle man i hvert fald tro, hvis man spørger det tyske medie, kicker eSport, som tirsdag aften skriver, at de franske fodboldmestre ikke ønsker at forlænge kontrakten med danskeren grundet manglende præstationer. Hertil skriver de, at det er deres egne folk, som har indsamlet diverse informationer fra forskellige kilder under årets store VM-finale i London, der blev afviklet i sidste uge.

Om disse rygter er sande eller ej er godt og vel umuligt at spå om, men vi har dog forsøgt at komme igennem til ‘Team Agge’, hvor det nu er lykkes os at få en kommentar fra Agges nye manager og agent, Kristoffer Smedstrup. Han fortæller følgende om sagen:

Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke udtale mig om den kontraktlige situation for August, og dermed heller ikke den aktuelle historie, som Kicker bringer. Jeg kan dog godt løfte sløret for, at de næste måneder bliver rigtig spændende, og at August er mere motiveret end nogensinde før for at komme ud og bevise sit værd, når FIFA 18 udkommer.”

Det bliver spændende at følge med i sagens udvikling, og det tyder med andre ord altså på, at der helt sikkert sker ting og sager i Agge-lejren op mod det kommende FIFA 18.

Manager Kristoffer Smedstrup og spiller August Rosenmeier under den seneste ESWC Denmark.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.