I starten af dette årtusinde var det nærmest et must på ethvert drengeværelse at have en lækker musemåtte lavet af glas, og nu har du muligheden for endnu engang at få et lækkert underlag til din mus – nemlig med den helt nye SkyPAD.

Vi har været så heldige at få et af de første eksemplarer til en test, og forventningerne er i den grad blevet indfriet. SkyPAD kommer i en lækker og eksklusiv indpakning som signaler høj kvalitet, og selve musemåtten ser indbydende ud når pakken åbnes. I kassen medfølger der også teflon-tape som du kan montere på din mus hvis “fødderne” efterhånden er slidt godt ned – på den måde sikres den mest præcise oplevelse.

Vi har testet SkyPAD til både normal kontorbrug, men også til decideret gaming hvor nøjagtigheden er altafgørende. Til kontorbrug fungerede den upåklageligt, men kravene til den slags arbejde er selvfølgelig heller ikke så store. Til gaming, i dette tilfælde CounterStrike GO, fungerede SkyPAD også fuldstændig efter hensigten – nøjagtigheden og følelsen var helt i top. Som man nok husker fra glasmusemåttens lancering for 15+ år siden, så kan den godt være lidt “kold” at bruge igennem længere tid, men det er en af de ofre man må lave for at få en yderst præcis gaming-oplevelse.

SkyPAD får en fast plads på kontoret, og den bliver helt sikkert også taget i brug når der skal games lidt i fremtiden. Vi giver SkyPAD 9 stjerner ud af 10 – det eneste der trækker lidt ned, er komforten ved længere brug, men sådan er vilkårene når glas er det foretrukne materiale.

SkyPAD koster 399 kr. og kan købes på www.skypad-gaming.com – man kan vælge imellem enten hvid eller sort alt efter ens ønske.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.