Der er nu kun to dage til Cult Cola Aarhus Open. I går kunne I læse om seed 7-9, og i dag er det så tid til de næste i rækken, nemlig seed 4-6. Her finder vi de spillere, som forventes at skulle udfordre de tre allerstørste spillere i DK. De tre spillere er følgende:

 

Jacob ‘Kragefucz‘ Kragelund – Clan eSpuma:

Kragelund har efterhånden etableret sig som en af de helt store spillere på den danske scene. Med flere sejre til Dan’s Poolhall Series indledende runder og en sejr på FIFA Cruise tilbage i 2014, bør Kragelund bestemt regnes som en af de spillere, der kan drille de allerbedste.

“Hvad forventer du af Aarhus Open?”

“Jeg forventer at opnå mindst det samme resultat som til Pricerunner Cup. Jeg er stadig et stykke efter de bedste i Danmark, så hvis jeg kommer længere vil jeg blive forfærdeligt glad.

“Hvor meget kommer du til at forberede dig op til turneringen?”

“Hvis mit net tillader mig det, så vil jeg spille så meget som muligt op til weekenden. Jeg holder dog lørdagen fri for FIFA og fejrer min kammerats fødselsdag. Jeg kan godt lide at have et afbræk inden de større turneringer”

“Hvordan kommer du til at gribe kampene an til turneringerne?”

“Jeg spiller som jeg altid gør, hvor jeg stræber efter at styre spillet, men samtidig sørge for at få lavet temposkift og forhåbentligt have lidt mere kynisme i angrebet end ved de seneste events.”

Kragelund pegede på følgende i sin forventede top 3:

1. August ‘Agge‘ Rosenmeier
2. Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund
3. Wahed ‘The Kid’ Obayd

 

Mathias ‘Revi‘ Iversen – Copenhagen Wolves:

Er Mathias Iversen tilbage og klar til at levere de helt store resultater? Kigger man på hans seneste præstation ved Pricerunner Cup bliver man nødt til at tage Iversen seriøst når man snakker om de spillere, der har gode muligheder for at vinde turneringen. Om han igen kan spille sig til i top 3 bliver spændende at se, men der er ingen tvivl om, at han bliver farlig, hvis han finder samme niveau.

“Hvad er dine forventninger til din egen præstation til Aarhus Open?”

“Jeg tror, at det bliver en hyggelig turnering og så håber jeg da også på at nå rimelig langt”

“Hvordan har du tænkt dig at forberede dig op til turneringen?”

“Jeg har ikke tænkt mig at forberede mig særlig meget anderledes end at spille et par kampe på dagen op til turneringen. Jeg tager bare en kamp ad gange, som jeg plejer at gøre.”

Iversen havde følgende spillere i top 3:

1. August ‘Agge‘ Rosenmeier
2. Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg
3. Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund

 

Wahed ‘The-Kid‘ Obayd – Uden team:

Wahed har hurtigt genetableret sig i toppen af dansk FIFA. Han leverer på et konstant højt niveau til turneringer og er garant for at nå rigtig langt. Senest blev det til en 4. plads ved Pricerunner Cup, og han ligner umiddelbart det bedste bud på en spiller, der kan drille de tre favoritter. Han var dog en beskeden herre, da vi snakkede med ham:

“Hvad er dine forventninger til søndagens Aarhus Open?”

“Jeg skal først og fremmest videre fra de to grupperspil, og så er det en kamp ad gangen.

“Hvordan har du forberedt dig op til turneringen?”

Jeg er allerede begyndt at forberede mig ved at spille kampe på Gfinity og Gamersaloon, hvor jeg spiller om wagers. Jeg har måske ændret lidt spillestil, som vil overraske folk.

Ligesom de to andre havde Wahed også store forventninger til verdensmesteren, August ‘Agge‘ Rosenmeier, som han havde højst på sin top 3. De efterfølgende spillere var de to Tricked-spillere Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund og Marcus ‘ExpectSporting‘ Jørgensen. Efter interivewet stod det dog klart, at Marcus Jørgensen ikke møder op på søndag.

 

Ønsker du at oddse på nogle af disse spillere, kan du gøre det hos Danske Spil, som giver gode odds for sejre til en af disse 3

Husk at se med i morgen, hvor I kan læse om de tre, som vi tror kommer til at kæmpe om titlen på søndag.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.