I fredags var der indbudt til stor Fifa 15 turnering på Crazy Daisy i Randers, og turneringsformen var 2vs2.

Der var nærmest fuldt hus, og udover de lokale håbefulde gutter, så havde den store præmie (fodboldrejse til Hamborg) også tiltrukket de mere kendte spillere på scenen.

Humøret var højt igennem hele turneringen, men det blev alligevel to af de mere kendte hold der stod overfor hinanden i finalen; Team Delaney bestående af Jacob “Kragefucz” Kragelund og Kenneth Ahm Sørensen, og TrickedJylland bestående af Anders “MrSuit” Bollerup og Rasmus “noerlen2” Nørmark.

Om finalen skriver Fifa Team Midtjylland således:
“Finalen blev dog noget af en gyser! På sidelinien var det en af de mest absurde nederlaget længe set i Fifa. Efter ordinær og forlænget spilletid med et resultat på 2-2 og en skudstatistik der hed 15-2 til TrickedJylland, måtte kampen ud i straffe. Her blev det desværre et nederlag på 5-4. Heller ikke den her gang blev det til sejr. Øv øv

Om det var så ufortjent som de så det, lader vi stå hen i det uvisse, men faktum er at Team Delaney tog sejren efter en yderst spændende finale og de kan derfor se frem til en god tur til Hamborg for at se Bundesligafodbold. Samtidig var der jo point på højkant til ranglisten, og derfor får Jacob og Kenneth hver 500 gode point, men Rasmus og Anders kan sætte 300 point ind på kontoen hver.

Vi takker god en god turnering med god stemning!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.