Vi starter i dag ud med at snakke med Clan eSpuma, om hvordan deres Aalborg Open er gået. Der vil de næste par dage komme artikler op med andre hold fra den danske Fifa scene, som også evaluerer deres præstationer i Aalborg.

Clan eSpuma havde 2 spillere med til dette års Aalborg Open, Claes ’Keglekongen’ Hansen og Mads ’Nyrnz’ Nyrnberg. Begge spillere klarede sig videre fra førstegruppespil uden de store problemer, og begge med 9 point ud af 9 mulige. I andengruppespil var pumaerne meget uheldig med lodtrækningen og deres 2 spillere havnede derfor i pulje med hinanden. Dette var dog ingen forhindring, da de allerede efter 2 kampe hver havde sikret sig videre avancement fra gruppen. De 2 spillere sluttede dog af med at spille om førstepladsen i gruppen på scenen, og her var det Nyrnz der trak det længste strå med en smal 1-0 sejr. I første knockout runde skulle Nyrnz og Andy mødes, mens Claes skulle møde Wahed. Nyrnz måtte se sig slået i straffesparkskonkurrence efter en tæt kamp, mens Claes lavede overraskelsen og slog Wahed ud 1-0. I 8-dels finalerne blev det til en 3-2 sejr til Claes over hjemmebanehåbet Jonas Tanggaard, inden det til sidst blev til et 1-0 nederlag i kvartfinalen mod Daniel ’Barnewitz’ Barnewitz på scenen i kvartfinalen.

Vi har fanget manager, Nick Apel, til en snak om hvordan han synes Aalborg Open er gået.

”Hej Nick. Blev jeres forventninger indfriet til Aalborg Open?”

Jeg er rigtig tilfreds med mine spillere og deres præstationer til Aalborg Open.”

”Hvad synes du om hele setuppet i Aalborg, og er der noget du ville ændre til en anden gang?”

Jeg syntes setuppet var rigtig godt og Sports-Gaming gjorde et fantastisk stykke arbejde. Det kunne ikke være bedre.”

”Og lige til slut, jeres svenske spiller Zimme, står netop nu i finalen ved de svenskemesterskaber, hvor tilfreds er du med hans præstation og var det noget du havde forventet?”

Simon er en dygtig spiller og vi havde håbet på han ville komme langt, og det at han er kommet til finalen viser bare at han har masser af talent.”

Dette var første evaluering af Aalborg Open, der vil som sagt komme et par stykker mere op de næste par dage, så følg med!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.