Astralis Group kunne onsdag formiddag annoncere deres nye FIFA-hold ved navn Future FC, der allerede har hentet FIFA-stjerne Fatih Üstün til organisationen.

Det skulle vise sig at blive til blot en enkelt sæson for Fatih Üstün i Team Özil M10-trøjen. Den danske FIFA-stjerne, der tidligere på måneden var ene mand om at repræsentere Danmark til VM i FIFA, har netop indgået en aftale med ingen ringere end den kæmpestore eSportorganisation Astralis.

Billedet indeholder sandsynligvis: 3 personer, smilende personer, folk, der sidder

Üstün skifter nemlig fra 1. oktober Mesut Özils eSporthold ud med Future FC, som er Astralis Groups nystiftede FIFA-mandskab.

Indtil videre er danskeren eneste spiller på holdet, men det vides naturligvis ikke, om Future FC og resten af Astralis i skrivende stund er på udkig efter endnu flere talentfulde FIFA-spillere, der skal være med til at sikre en lys fremtid for Astralis indenfor FIFA-branchen. Selv er de i hvert fald overbeviste om, at FIFA-verdenen kun vil udvikle sig positivt fremadrettet.

Det [FIFA] er et ekstremt spændende område, der rammer bredere end fx Counter-Strike, og det giver os nogle helt andre muligheder og områder at arbejde med – både sportsligt men også i alt det, der hører til, når man arbejder med de allerbedste indenfor en given sportsgren,” udtaler Kasper Hvidt, sportsdirektør i Astralis, i pressemeddelelsen om fremtidsudsigterne i deres øjne.

Vi ser frem til at følge Future FC tæt på den danske- såvel som internationale FIFA-scene. Det bliver desuden spændende at se, hvad dette får af betydning for Fatih Üstüns gang i eSuperligaen, hvor han igennem FIFA 19 viste sig at være en af de helt store profiler i ligaen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *