Astralis Group kunne onsdag formiddag annoncere deres nye FIFA-hold ved navn Future FC, der allerede har hentet FIFA-stjerne Fatih Üstün til organisationen.

Det skulle vise sig at blive til blot en enkelt sæson for Fatih Üstün i Team Özil M10-trøjen. Den danske FIFA-stjerne, der tidligere på måneden var ene mand om at repræsentere Danmark til VM i FIFA, har netop indgået en aftale med ingen ringere end den kæmpestore eSportorganisation Astralis.

Üstün skifter nemlig fra 1. oktober Mesut Özils eSporthold ud med Future FC, som er Astralis Groups nystiftede FIFA-mandskab.

Indtil videre er danskeren eneste spiller på holdet, men det vides naturligvis ikke, om Future FC og resten af Astralis i skrivende stund er på udkig efter endnu flere talentfulde FIFA-spillere, der skal være med til at sikre en lys fremtid for Astralis indenfor FIFA-branchen. Selv er de i hvert fald overbeviste om, at FIFA-verdenen kun vil udvikle sig positivt fremadrettet.

Det [FIFA] er et ekstremt spændende område, der rammer bredere end fx Counter-Strike, og det giver os nogle helt andre muligheder og områder at arbejde med – både sportsligt men også i alt det, der hører til, når man arbejder med de allerbedste indenfor en given sportsgren,” udtaler Kasper Hvidt, sportsdirektør i Astralis, i pressemeddelelsen om fremtidsudsigterne i deres øjne.

Vi ser frem til at følge Future FC tæt på den danske- såvel som internationale FIFA-scene. Det bliver desuden spændende at se, hvad dette får af betydning for Fatih Üstüns gang i eSuperligaen, hvor han igennem FIFA 19 viste sig at være en af de helt store profiler i ligaen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.