Med kun tre dage tilbage til julen rammer os, har vi taget en snak med den helt unge Mikkel Hjorth Bach, der går under navnet ‘Rævehjorth’.

Hvis du glippede gårsdagens artikel, så havde den Claes ‘Keglekongen’ Hansen i fokus, hvor der blev talt om et år, hvor han vandt sin største titel nogensinde. I dag hopper vi over til Wicked Gaming, og en af deres største stjerner i år, Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach.

For Mikkel har det været et begivenhedsrigt år. Han startede året som en mere eller mindre ukendt spiller, men efter en sejr til Elgiganten Cups første udgave kom han for alvor på landkortet. Han fortsatte sit fantastiske år med spil fra allerhøjeste hylde, med mange rigtig store resultater til følge – dog uden den helt store sejre derefter. Men med hans unge alder på blot 15 år og hans imponerende vækst i løbet af året har han masser af plads endnu til at blive en af de allerbedste på den danske scene – hvis han ikke allerede er det.

Dørge og holdkammeraten Mikkel Hjorth, der vandt første udgave af Elgiganten Cup.

“Jeg ser tilbage på 2016 som et fantastisk år. Jeg havde aldrig troet at året ville gå så godt, som tilfældet har været. Det eneste, der kunne have været prikken over i´et ville være en sejr til en Open, men jeg kan overhovedet ikke være utilfreds. Årsagen til min store tilfredshed er at jeg blandt andet har været i 7 finaler, samt er gået fra slet ikke at være på ranglisten til at ligge nummer 7.”

Mikkels største sejr i år kom i Elgiganten Cup – og da det var en 2v2-turnering, havde han naturligvis også en makker med. Det var Malthe Dørge, der blev en del af vinderparret, og de to har spillet fantastisk FIFA sammen – og det er der en årsag til.

“Grunden til at Malthe og jeg har spillet så godt sammen i 2v2 er, at vi tænker FIFA tæt på ens, men samtidig har enkelte forskelle som vi har formået at få ind i vores spil. Det vigtigste er dog at vi er venner udenfor FIFA hvilket gør at vores opbakning til hinanden er enormt stor og samtidig nyder vi at spille sammen.”

Alle de spillere, der har været i Wicked Gaming gennem året har haft mange store rosende ord til overs for holdet. Mikkel er også meget glad for at være en del af holdet, og taler meget højlydt om sin tid på holdet.

“Jeg er stadig utrolig glad for at være en del af Wicked Gaming. Det sammenhold, vi har er unikt, hvilket betyder mere end folk udefra måske tror. Jeg tror også det er derfor, at vi på blot et år har gået fra at være et helt nyt hold til at være blandt den absolutte top. Wicked har også stor andel i min personlige succes, da jeg hele året igennem har mærket massiv støtte fra alle i Wicked.”

Hjorth efter sin 2. plads på FIFA Cruise sammen med sin holdkammerat Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg.

Med mange store øjeblikke i løbet af året, så har Mikkel været en af de mest succesfulde spillere i år. Fra flere sejre til diverse finaler, så kan han bryste sig af mange helt store resultater. Det er også svært at vælge mellem de enkelte øjeblikke for Mikkel, men der er nogle få, der skiller sig ud.

“Det er meget svært at pege på ét bestemt øjeblik som har været det største, da de har været store på hver sin måde. Det øjeblik, jeg ser tilbage på med størst glæde, er Elgiganten Cup, da Malthe og jeg kom som fuldstændig ukendte og gik hele vejen. Omvendt var det også stort, at jeg i min første 1v1-turnering, som var Aalborg Open, som Wicked-spiller kom helt til finalen, hvilket jeg overhovedet ikke havde forventet. Derudover var det også fedt at vinde CG-Lan efter et sindssygt comeback i 2.halvleg i finalen, hvilket blot gjorde sejren endnu bedre. Og så må jeg heller ikke glemme Elgiganten Cup #3, hvor jeg spillede sammen med Dingo og fik en 2.plads hvilket var et super resultat, når man tænker på at vi aldrig havde spillet sammen før.”

Selvom Mikkel har haft et rigtig godt år, så er der nogle danske spillere, han klart kan se op til. Og selvom han selv har overrasket i år, så har han alligevel en anden dansker noteret for at lave årets største overraskelse.

“Jeg vil helt sikkert mene at Danmarks bedste spiller pt. er August. Han har allerede vundet 2 kæmpe internationale turneringer og er derudover kommet i top 12 på det månedlige leaderboard i Fut Champions. Det er bedrifter som andre ville være lykkelige over at gøre på et år, mens han har gjort det på et par måneder. Den største overraskelse er uden tvivl Bacha som vandt FIWC, som var fuldstændig vanvittigt. Det comeback kommer vi aldrig til at se igen, og jeg tror ikke det var mange, der havde spået ham muligheden for at gå hele vejen inden det startede.”

Vi bad til sidst Mikkel om at komme med sine forhåbninger for næste år. Med Mikkels unge alder er der uheldigvis nogle begrænsninger på de internationale turneringer, men han håber dog alligevel på international succes.

“Desværre skal man  være 16 år for at kunne kvalificere sig til Regional Finals, hvilket jeg er lidt ærgerlig over, da jeg endelig føler jeg har knækket koden i FUT, som jeg ellers ikke har været alt for begejstret for. Det er der dog ikke noget at gøre ved, og drømmen er derfor at kvalle mig til PLAL, samt at vinde en stor 1v1 turnering herhjemme.”

Følg med i morgen, hvor vi bringer endnu et interview med en af Danmarks helt store FIFA-stjerner.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.