Tidligere har i kunnet læse om både gruppespillet og kvartfinalerne i KickTV Invitational, som er en stor turnering for youtubere, der foregår i New York. Efter kvartfinalerne var de 4 semifinalister klar, og det blev Notorious, Callfreezy, Zerkaa og RossiHD. Her blev der også spillet bedst af to kampe, og samtlige deltagere havde nu 3 af deres valgte hold tilbage, da ingen havde spillet samtlige hold fri ved at benytte sit 3½ stjernede hold. Det betød, at Callfreezy stod tilbage med City og Barcelona foruden det 3½ stjernede hold, mens både Notorious og Zerkaa stod tilbage med City og Chelsea. Her havde RossiHD måske en lille fordel allerede fra start, da han hverken havde benyttet Real Madrid eller Bayern München og dermed havde disse to hold til rådighed i semifinalen.

I den første semifinale skulle Callfreezy og Notorious op mod hinanden, og de havde begge valgt at benytte City som deres hold. Bag de to deltagere, var der massiv opbakning til Callfreezy fra de andre youtubere, mens Notorious, som kvalificerede sig til turneringen gennem Subscriber Cup, og dermed var den eneste deltager, der ikke er youtuber, ikke fik meget støtte gennem kampen. Callfreezy havde da også brug for så meget opbakning som muligt og var flere gange ved at komme bagud i første kamp, hvor Notorious både brændte et straffespark og sparkede bolden over et frit mål i overtiden.

Anden kamp startede langt bedre for Callfreezy, der scorede efter hjørne allerede i 8. minut, og det var samtidig første gang i hele turneringen, at Notorious indkasserede et mål. Stillingen holdt resten af kampen og dermed kunne Callfreezy gøre sig klar til finalen.

Callfreezys modstander skulle findes i den anden semifinale, hvor Zerkaa med Manchester City skulle møde RossiHD, der spillede med Real Madrid. RossiHD kom bedst fra start og scorede til 1-0 efter 30 minutter, men det skulle dog ikke skræmme Zerkaa, der udlignede lige før halvlegen. RossiHD kom dog foran igen i 2. halvleg, da Bale brød igennem og bragede bolden over i det lange hjørne til 2-1 efter 60 minutter, og senere kunne han så udbygge føringen til 3-1, som blev slutresultatet i den første semifinalekamp. Derfor var der maksimalt pres på Zerkaa i 2. kamp, hvor han skulle hente føringen på 3-1. De scorede dog kun en gang hver i kampen, så det blev til en samlet sejr på 4-2 til RossiHD.

Finalen skulle spilles over tre kampe, hvor Callfreezy spillede med Barcelona, mens RossiHD brugte Bayern München. Calfreezy fik en super start og scorede på en ripost efter 4 minutter, hvilket satte RossiHD under pres fra start, men det lod ham ikke gå på og efter 22 minutter fik han scoret til 1-1 for lige efter at bringe sig selv foran 2-1 og 3-1. Callfreezy reducerede kort inde i 2. halveg til 3-2, men derefter trak RossiHD fra og vandt 1. kamp 5-3. Der var dog ikke brug for en tredje kamp, da RossiHD også vandt kamp nummer 2 med 3-1 og kunne dermed kalde sig vinder af KickTV Invitational 2014, som blev belønnet med 10.000 dollars, samt den orange jakke, der symboliserer turneringssejren. Derudover modtog han også den gyldne støvle for flest scorede mål i hele turneringen.