25. februar kunne I følge med i første del af KickTV Invitational, som bestod af gruppespillet, hvor størstedelen af turneringen gik som forventet for de 15 youtubere og Notorious, der selv havde kvalificeret sig til, mens youtuberne blev inviterettil at deltage. Efter gruppespillet var der 8 deltagere tilbage i kvartfinalen, som foregik med to indbyrdes kampe og Golden Goal ved samme antal scorede mål.

I den første kvartfinale skulle RossiHD, som havde valgt PSG, op mod GudjonDaniel, der valgte Dortmund. Første kamp var utrolig jævnbyrdig, og de måtte helt frem til overtiden, hvor Zlatan headede et indlæg i mål, hvilket gav RossiHD en stor fordel til anden kamp. Her fortsatte RossiHD takterne og vandt 3-2, som betød videre avancement med en samlet sejr på 4-2 over GudjonDaniel .

MattHDGamer og Zerkaa var de næste, der skulle i kamp. Zerkaa, med Dortmund, spillede med høj kvalitet i gruppespillet og fortsatte også takterne mod MattHDGamer, der havde valgt at spille kvartfinalen med Barcelona. Det blev nemlig til en samlet 6-1 sejr til Zerkaa, der vandt de to kampe med henholdsvis 2-0 og 4-1, og han kan dermed se frem til at møde RossiHD i semifinalen.

Det var dog i det tredje opgør af kvartfinalerne, hvor man skulle finde den største kamp, som bestod af den Airjapes og Notorious. Airjapes havde valgt at benytte Real Madrid som sit hold, mens Notorious benyttede Bayern München i det yderst tætte opgør, som efter 0-0 i begge kampe måtte ud i Golden Goal. Her var det Notorious, der trak det længste strå, da nogle hurtige kombinationer på kanten af Airjapes’ felt, resulterede i et hørt hug fra Javi Martinez, der sparkede bolden op i krogen til stor glæde for Notorious, der dermed havde slået den forsvarende mester ud og kunne se frem til semifinalen.

De sidste to deltagere i kvartfinalen var Callfreezy og FIFA Playa, som spillede to yderst tætte kampe. Callfreezy havde valgt at gøre brug af Real Madrid, mens FIFA Playa gjorde brug af Dortmund. Efter 2-2 i første kamp, var der lagt op til spænding i 2. kamp, som først blev afgjort i 87. minut, hvor Callfreezy kunne sætte bolden ind efter et hjørnespark, og han kunne dermed se frem til at møde Notorious i semifinalen.

Med den forsvarende mester ude af turneringen, bliver det spændende at se om hans overmand, Notorious, kan gå hele vejen i turneringen, eller om en af de tre andre semifinalister kan levere varen. Alle kampe kan følges via KickTVs Youtube kanal.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.