Den danske Fifa scene er vokset eksplosivt igennem de seneste år, og på spillerfronten har én person været altafgørende for de store fremskridt, nemlig August ‘Agge’ Rosenmeier – verdensmesteren i Fifa!

August har været igennem mediemøllen igennem den seneste periode, og de positive historier om ham (og også Fifa scenen) har stået i kø, og det er med til at give nye muligheder for alle.

August har sin egen hjemmeside, aggerosenmeier.dk, og her vil du løbende kunne læse blogindlæg omkring de store turneringer og de events han er ude til, og samtidig kan du få et indblik i alle de store præstationer Agge har lavet siden 2010.

På hjemmesiden er det også muligt at booke August til at komme ud til forskellige events og arrangementer – både privat men også firmaer der ønsker at give deres kunder en ekstra oplevelse. Foredrag, meet & greet, udfordre i Fifa, VIP til events osv. er alle nogle muligheder for hvordan August kan aktiveres – med stor succes til følge! August kan kontaktes og bookes her.

Sports-Gaming.dk leverer Fifa turneringer i hele landet, og det vil også være muligt at afholde en turnering for gæster og kunder, og så evt. kombinere det med et besøg af August – den ultimative pakke. Læs mere om turneringer her.

Vi ønsker August Rosenmeier tillykke med al succesen indtil videre, og vi håber at de vilde resultater bliver ved længe, for det vil smitte af på resten af Fifa Danmark – spillerne, hold og turneringsarrangører.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.