FIFA 15 udkommer om 1½ måned, og EA har efterhånden løftet sløret for de fleste nye features, som vi skal glæde os til at se i den nye udgivelse.

Da vi tilbage i juni havde en mand i Stokholm for at teste spillet, kunne vi berette, at stadions ville blive mere personlige, og at man ville komme til at opleve den trykkende stemning, som ses på mange stadions. Nu har EA yderligere annonceret, at alle stadions i Premier League vil blive vist i præcis relation til virkelighedens stadion, mens spillernes ansigter også vil blive langt mere virkelige.

Se mere i videoen herunder:

Derudover er det også annonceret, at den tyrkiske liga vil blive en del af spillet. I FIFA 14 var det blot muligt at spille med Galatasaray, men nu vil det også være muligt at spille med resten af holdene fra den liga, f.eks. Fenerbache, Besiktas og Bursaspor.

I Fifa 15 bliver det også muligt at “parkere bussen” – et taktisk redskab som vil kunne være effektivt i slutningen af en kamp hvor modstanderen presser voldsomt på.

Ønsker du at læse mere om hvordan “parkere bussen” fungerer, og om hvordan styringen af dødbolde er ændret sådan mulighederne er langt større, så læs artiklen om vores besøg i Stokholm.

Skal du også ud og investere i Fifa 15? I kraft af vores samarbejde med Komplett.dk, så kan vi tilbyde skarpe priser inkl. fragt på det kommende spil – derudover også på controllere og andet gaming udstyr. Se de specielle tilbud!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.