Joe ‘JoeFromDenmark’ Nørregaard skal de kommende seks måneder være en del af Tricked eSport. Vi har talt med hovedpersonen og holdets coach Kent Brylle.

Vi har valgt at lave en aftale med Joe, fordi han gennem det sidste halve år har vist, hvilken klassespiller han er, og tilmed passer han perfekt ind på holdet,” lyder udmeldingen fra Tricked eSports FIFA-coach Kent Brylle, der sammen med resten af organisation i dag kunne byde velkommen til Joe ‘JoeFromDenmark’ Nørregaard.

Ham og Esser har arbejdet tæt sammen på Xbox i starten af spillet, så vi tog ham med til bootcamp, da den første Weekend League skulle spilles, og her viste han ikke bare sine kvaliteter som spiller, men også at han giver rigtig meget til resten af spillerne. Kemien er helt i top, og hver især kan spillerne gøre hinanden bedre, så det er helt oplagt at have Joe i truppen,” uddyber Tricked-coachen.

Hovedpersonen selv så naturligvis også et rigtig godt match i sit nye skifte.

Jeg har siden, jeg startede med at tage FIFA seriøst og ville spille competitive meget gerne ville ende i Tricked, da det i min mening er det største og mest respekteret FIFA-hold i Danmark. Der bliver konstant leveret resultater og udviklet fantastiske FIFA-spillere med høj klasse,” fortæller Joe Nørregaard, som af samme årsag går motiveret ind til sit seks måneders ophold.

Jeg forventer, at jeg kan blive ved med at levere positive resultater, som jeg har gjort de seneste seks måneder, og jeg forventer, at jeg kan udvikle mig til at blive en endnu bedre FIFA-spiller med hjælp fra Kent og de andre spillere!

Derfor bliver det også yderst nødvendigt, at den tidligere Falcons-spiller kommer godt ud af det med sine nye holdkammerater, hvilket ikke er noget, han frygter.

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personerJeg kommer rigtig godt ud af det med gutterne. Det er jeg også meget virkelig glad for. For mig betyder det utroligt meget at der er god kemi på et hold, så man kan hjælpe hinanden 100%. Jeg er sikker på vi nok skal blive ved med at få hentet rigtig gode resultater til Tricked!

Kent Brylle tror også stærkt på, at udviklingen for holdets nye spiller blot vil gå i den positive retning, og han mener samtidig, at udgangspunktet for dette ser rigtig lovende ud.

Joe har leveret gode ting i både FUT og H2H det sidste halve år og er ligeledes startet godt i FIFA 19. Vi ved, hvad han er god til, og vi ved, hvor vi skal hjælpe ham med at udvikle sig, så jeg er overbevist om, at Joe kan tage afgørende skridt fremad i sin tid hos os,” siger Tricked-coachen, der slutteligt bekræfter, at Joe Nørregaard er skrevet ind i eSuperliga-truppen for Vejle sammen med de resterende spillere fra Tricked på nær Arrow.

Joe er skrevet ind i truppen til eSuperligaen og kommer derfor til at være en del af ligatruppen ligesom Esser, Kragelund og Mikkel. Joe arbejder både med Xbox og PS4 i år, så det bliver hårdt arbejde for ham, men det betyder også at vi ligeledes kan bruge ham i ligaen. Hvor meget han kommer i spil kan jeg dog ikke fortælle, da vi tager beslutningen fra kamp til kamp.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.