I optakten op til den sidste turnering i dette års CULT Cola FIFA Tour har vi stillet skarpt på fire forskellige spillere på den danske scene. I dag er det Claes ‘Keglekongen’ Hansen, der er i fokus.

Årets sidste store turnering bliver også den sidste udgave af CULT Cola FIFA Tour for 2016. Efter tre turneringer i Aalborg, Odense og Aarhus, er København nu klar til at tage imod Danmarks største turneringsrække. For at sætte gang i en optakt har vi talt med nogle af Danmarks bedste spillere og talt med dem omkring deres forventninger til turneringen, deres spil i både FIFA 16 og 17 samt en snak om deres nuværende position på FIFA-scenen.

Køb din billet her

Claes Hansen blev vinderen af Sommerbold Esport 2016.

Claes Hansen blev vinderen af Sommerbold Esport 2016.

Claes er lige nu en af Danmarks absolut varmeste FIFA-spillere. Trods en uheldig oplevelse til ESWC og Elgiganten Cup #3, så har Claes med sit ekstremt høje niveau i slutningen af FIFA 16 bevist, at han er kommet for at blive i toppen af den danske scene. Han fik sejre i mange af de turneringer, han deltog i, og spillede på ekstremt højt niveau. Claes har, som de fleste andre på hans alder, mange andre ting at se til end bare FIFA. Gymnasiet tager en del tid ud af hans spil, mens han også dyrker sin sport, kegler, på et højt niveau. Men han har dog stadig gjort alt, hvad der stod i hans magt, for at få niveauet overført til det nye spil.

“Jeg føler faktisk at jeg fik en udmærket start på FIFA 17, og at jeg var kommet op på et nogenlunde niveau. En masse lektier og afleveringer har desværre sat lidt af en stopper for de gode takter, men jeg håber dog på at jeg kan nå at finde lidt af det gode spil frem igen inden Copenhagen Open – på trods af DIO-skrivedage og fremlæggelse i ugen op til. Som alle andre FIFA-spil, så handler det om at smadre igennem med kampe fra start for at finde ud af de ting der virker og selvfølgelig også de ting der ikke virker. I år har jeg valgt at bruge noget af tiden på Skill Games (specielt avancerede afslutninger), da jeg føler at det er her man lige får de sidste detaljer på plads mht. hvilke steder man skal afslutte fra og hvordan, så jeg håber på det lige kan give det sidste i de afgørende situationer.”

Holdet Tricked eSport er lige nu et af de ældste hold på scenen – og samtidig et af de mest succesfulde. Claes har været en del af holdet i omkring et års tid, og han må derfor siges at være en velintegreret del af holdet nu. Vi spurgte ham, hvordan det er at være en del af Tricked. Men når han ser på hvilke spillere, han synes har fået den bedste start i år, så kigger han forbi Trickeds egne spillere.

“Jeg er meget tilfreds med at være i Tricked, så jeg håber selvfølgelig på at jeg kan blive der er i lang tid endnu. Det er et utroligt godt og professionelt hold med gode medspillere og godt sammenhold, samt en verdensklasse coach/manager, så man kan vist ikke ønske sig mere af et hold! Både Agge og Lars har fået en rigtig god start på FIFA 17, begge har været med fremme til internationale turneringer og begge ser utrolig skarpe ud. Det er helt sikkert den vej man skal kigge, hvis man skal have de sidste detaljer med!”

Dog er der én stor turnering tilbage i Danmark i år – Copenhagen Open. Den turnering er vigtig for de fleste spillere, og også Claes. Men han nedtoner dog sine egne chancer, og fremhæver nogle andre til turneringen.

“Med en DIO-opgave i ugen op til, må jeg nok indrømme at forventninger bliver lidt begrænset. Jeg håber og tror dog på, at jeg kan spille mig igennem de 2 gruppespil, og så må vi se hvor bracket sender mig hen. I top tre forventer jeg Agge på førstepladsen, Primeturbo på andenpladsen og Pilm på tredjepladsen.”

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *