1300 deltagere har været igennem de 18 Bilka varehuse igennem de sidste par uger, og af dem var 18 finalister klar til en spændende finale i Bilka Odense.

Finalisterne var delt op i to grupper á 9 spillere, så intet var overladt til tilfældighederne. Alle forhåndsfavoritterne klarede sig videre fra gruppespillet, men allerede i indledende runde af slutspillet måtte vi sige farvel til sidste års vinder Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg som tabte til FifaMat. En af de andre favoritter, Lasse Bækkelund, måtte også se sig slået ud i samme runde af Jacob Kragelund. I kvartfinalen var der lagt op til et brag af en kamp imellem de to bedste spillere under 16 år i Danmark – Alen ‘Arrow’ Barakovic og Anders Vejrgang. Det blev en klar 6-3 sejr til sidstnævnte, så denne gang trak han det længste strå.

I bronzekampen skulle den ukendte Kristoffer Jensen fortsætte den gode stime som gav ham en 2. plads i puljen, og FifaMat kunne heller ikke stille noget op da Kristoffer tog en 3-2 sejr.

Finalen stod imellem Jacob ‘Esser’ Esholm fra Tricked, som vandt gruppe 2, og Anders Vejrgang fra Vensyssel FF, og efter Jacob kom hurtigt foran, kom Anders stærkt tilbage i kampen, og med 4 scoringer kunne Anders tage en 4-1 sejr og dermed kalde sig den helt store vinder af Bilka eFootball Tournament 2018 – dermed fik han gavekort på 5.000 kr. til Bilka samt en fed rejse for 2 til Premier League.

Vi har taget en snak med Anders om sejren:

Hvordan føles det at vinde en så stor turnering hvor hele 1300 deltagere har været med?
“Det er stort og jeg er stolt af at have vundet en turnering med så mange deltagere. Det havde jeg ikke regnet med.”

Hvorfor er det netop DIG der vinder? Altså hvorfor er du så god?
“Jeg giver ikke op. Jeg bliver ved med at prøve selvom at jeg kommer bagud med et eller to mål. Og så er jeg også kynisk på mine chancer.”

Hvem skal du have med på rejsen, og hvad skal I se?
“Jeg skal have min mor med. Jeg kunne godt tænke mig at se Manchester City mod Liverpool, men intet er sikkert endnu.”

Der er jo lang tid til du må spille eSuperliga og EA turneringer – hvordan skal du bruge de næste år som FIFA-spiller?
“Jeg holder mig i gang ved at deltage i så mange Sports-Gaming.dk’s turneringer, som muligt. Udover det spiller jeg FUT Champions hver weekend.”

Der skal lyde en kæmpe tak til alle 1.300 deltagere igennem årets tour, og samtidig skal der lyde en stor tak til Bilka for at tage initiativ til sådan en kæmpe turneringsrække – det har givet muligeden for at vise sig frem for en masse unge spillere på tværs af landet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.