Nu er tiden inde til endnu en fed 2v2-turnering i vennernes lag, med godt selskab samt rigtig god FIFA. Vi afholder i samarbejde med Crazy Daisy i Randers en 2v2-turnering, der vil blive den første af sin slags, i det den vil give ranglistepoint! Dette betyder, at hvis man skulle gå langt i turneringen, vil man officielt blive en del af Sports-Gaming.dk’s rangliste, og have point med mindst 2 år frem. Turneringen er rangeret i kategori 5.

Ud over ranglistepointene er der naturligvis også gode præmier på spil – hovedpræmien er i år en fodboldrejse til Hamborg, hvor man får lov at se storkampen HSV mod Borussia Mönchengladbach. Der er desuden også andre præmier fra byens butikker og Crazy Daisy. Alt i alt er der præmier for over 10.000 kroner! Alt i alt kan turneringen næsten kun blive en succes, så skynd dig at tilmeld dig med en ven og kom af sted til Randers d. 14. november!

Turneringen koster 200 kr. pr. hold, og i prisen er inkluderet den første Carlsberg og samtidig en let omgang snacks. Tilmeldingen foregår telefonisk v. Jeppe Mønster på: 41115892

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.