45 deltagere var lørdag mødt op i Fælledparken for at kæmpe om morgendagens finaleplads i DBU VM Tour.  Blandt de 45 deltagere kunne man finde hele fire spillere, som allerede var kvalificeret til finaleturneringen, da Lasse Bækkelund, Philip Warburg, Paw Bertelsen og Christian Bruun alle var dukket op for at spille sig varme, før det går løs. Derudover var der også prominente navne som Claes Hansen, Ali Khattab, Yassin Kadim og Vuk Rajovic.

Christian Bruun og Paw Bertelsen måtte allerede se sig slået i ottendedelsfinalen, hvor de røg ud til henholdsvis Abdullah Mansour og Claes Hansen.

Allerede i første runde stødte Yassin Kadim (FIFA Team Nordsjælland) og Vuk Rajovic (FIFA Team Copenhagen) sammen, og det blev en tæt duel, der først kunne afgøres i straffespark. I straffesparkskonkurrencen blev det dog hurtigt klart, at Yassin var klar til næste runde, mens Vuk allerede måtte tage afsked med turneringen efter 1. runde og en uheldig lodtrækning. Yassin fortsatte herefter med sejre over Maximiliam, Mads Andersen, Philip Warburg og Tobias Nyvang, før han kunne stå klar i finalen.

I den anden ende af turneringen var Claes Hansen, efter at have slået Paw Bertelsen i ottendedelsfinalen, klar til at skulle møde Abdullah Mansour. Kampen forløb meget nervøst for begge parter, og Claes Hansen var både foran 2-0 og 3-1, inditl Mansour i 85. minut reducerede til 3-2 og for alvor lagde pres på Claes Hansen. Han modstod dog presset og skulle derfor møde Lasse Bækkelund i semifinalen, som havde slået folk som Ali Khattab 7-1 og SimMatHan 1-0. Semifinalekampen kunne Lasse Bækkelund trække sejr ud af med en smal sejr på 1-0 og var derfor klar til finalen mod Yassin.

Finalens to deltagere havde begge valgt Brasilien, og der var for alvor lagt op til giganternes brag. Yassin Kadim kom dog hurtigt foran i kampen og tvang Lasse Bækkelund ud af sit defensive udgangspunkt og frem på banen. Det fik dog ikke Bækkelund i gang,da Yassin hurtigt udbyggede føringen til 2-0 og  havde total kontrol over kampen. Bækkelund nåede aldrig tilbage i kampen og dermed kunne Yassin kalde sig vinder af den sidste turnering før finalen, hvor han naturligvis skal deltage.

 

Stort tillykke til Yassin med finalepladsen og held og lykke til de 10 deltagere i morgendagens turnering, hvor en Playstation 4 er på højkant!

 

IMG_0459

Lasse Bækkelund og Claes Hansen efter semifinalen

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.