Der er kun to dage til Aalborg Open starter, og vi er kommet til outsiderne i kampen om den helt store 10.000 kroner præmie på 1. pladsen plus meget andet. Vi bringer her seedning 10-6.

Seedning 10 – Jacob ‘Kragefucs’ Kragelund

Vi har endnu en af de lokale spillere her, som selv kalder sig ‘en ukendt fra provinsen’, i form af Kragefucz, som tidligere har vist sit værd ved at vinde Fifa turneringen til  Sport in Progress i Aalborg.

– “Jeg forventer at blive udfordret til det ypperligste, da der vil være et stort fremmøde af de større spillere indenfor den danske FIFA-scene. Derfor forventer jeg en utrolig fed, men ikke mindst en meget lærerrig turnering for mig personligt, hvor jeg kan få testet mine evner ift. nogle af de bedste i Danmark! Hvor langt jeg kan gå tør jeg ikke spå om, men forventer trods alt at være iblandet de sidste 16 – derfra kan alt jo ske Min forberedelse til Aalborg Open har været lidt hæmmet af eksamenslæsning, hvorfor jeg ikke har spillet så meget, som jeg havde håbet, men jeg får forhåbentlig indhentet lidt af det tabte i dagene op til turneringen. Jeg vil sparre lidt med nogle bekendte, som deler min passion for spillet og selv spiller på et relativt højt plan – online og offline. Btw. Agge, giv mig bare de 500 kroner nu – så skåner jeg dig for et smerteligt nederlag til en ukendt fra provinsen. Jeg sparrer blandt andet med Christian “Chanaka” Bruhn. Derudover er det blot med nogle bekendte, som deler min passion for spillet og selv spiller på et relativt højt plan – online og offline.”

 

Seedning 9 – Johan Christensen

Vi har her fat i endnu en lokal mand her, som tidligere har vundet finalen i turneringen Dan’s Poolhall Fifa Series i Aalborg, og derudover kom han også i kvartfinalen til DM sidste år.

 

Seedning 8 – Oliver ‘Tricked Oli’ Døssing

Oliver spiller på FIFA-holdet Tricked eSport, og har tidligere fået en 2. plads til TV2 Beep. Desuden fik han også en 4. plads ved Aalborg Open sidste år.

– “Jeg har ikke fået spillet så meget PS4  i den seneste tid. Jeg har haft en masse eksaminer osv. at se til, så det er desværre ikke blevet til så meget… Jeg har dog prøvet at træne igennem her de sidste 2 uger, og så må vi se om det bære frugt.

Jeg tror, at det enten bliver Agge, min teammate, eller Barnewitz, der også er min teammate, der vinder. Agge har først lige fået PS4, men viser allerede stærke takter. Og Barnewitz er efter min mening den bedste på PS4 i Danmark lige pt.

Jeg har som sagt ikke haft den optimale forberedelse, men får trænet igennem her de sidste dage op til, og så må vi se hvad det bliver til.

Jeg håber selvfølgelig på at gå hele vejen, og jeg stiller altid op til en turnering med den intention at jeg kan vinde det hele, men da jeg ikke har fået spillet så meget som jeg gerne ville, ville jeg være nogenlunde tilfreds med en semi-finale plads.”

 

Seedning 7 – Daniel ‘TrickedBarnewitz’ Barnewitz

Daniel her spiller også for FIFA-holdet Tricked  eSport, og han fik sidste år en 3. plads til DM, hvor han året før fik en 5. plads. Daniel fik desuden også en 2. plads ved FIFA Team Sjællands, nu FIFA Team Copenhagen, påske event.

– “Jeg forventninger mig lidt ekstra til den her turnering, da der virker til at være gjort ekstra meget ud af den. Både med præmier, seedings, livestream m.m. Så jeg er rigtig spændt på at se, hvordan den forløber sig.

Jeg forbereder mig først og fremmest online, hvor jeg bl.a. er nået langt i showmatch. Udover dette drager jeg til Herning på lørdag, hvor jeg praccer med de andre gutter.”

 

Seedning 6 – Patrick Eckhoff

Patrick spiller, modsat mange andre, ikke på noget FIFA-hold, men alligevel kom han til finalen i DM sidste år, hvor han tabte til Agge, hvilket er et rigtig flot resultat.

– “Jeg anser ikke mig selv som favorit, eller noget som helst derop. Men det laver ikke om på, at jeg har haft PS4 siden den udkom, og har haft mulighed for at spille på Next-Gen i en del måneder nu, så vil da gerne så langt som muligt – hvis jeg som minimum kunne få et gavekort med hjem, så ville jeg også delvis tilfreds.

Jeg kommer ikke til at forberede mig på det hele store, ovenpå udgivelsen af Watch Dogs. Inden Tirsdagens udgivelse har jeg brugt nogle timer om dagen på at finde en ordentlig formation, og få spillet til at flyde. Danni Jensen, Peter Rubek Nielsen og jeg tager allerede til Aalborg nu her på Fredag, og vi har selvfølgelig en PS4 med, som vi kan forberede os med på hotellet.”

 

Følg med i morgen, hvor de sidste seednings-pladser vil komme, og se hvem favoritterne er!

Har du ikke set hvem der blev seedet 11-15, så se her!

Husk at du stadig kan nå at købe din billet til Aalborg Open!

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.