Da turneringen endelig rullede i Fælledparken til DBU Tour på 125 års jubilæum, blev der bestemt ikke klaget over defensivt spil. Om det var FIFA World Cup spillets effekt er et godt spørgsmål, men med 149 mål på 18 kampe var der masser af plads til jubel i Coca Cola teltet. Allerede i første runde var der bemærkelsesværdige resultater, hvor Mikkel Lassen, trods 9 mål, måtte se sig slået i et tæt opgør, hvor han selv lukkede 10 ind mod bronzevinderen Raven Premarajah. Ligeledes var FIFA Team Nordsjællands Abdullah Mansour og Yassin Khadim ude i to målrige opgør, hvor Mansour tabte 11-3 til Christoffer Lendø, mens Yassin Khadim, endda med Marokko, viste klassen og vandt 14-3 over Marcus Langebæk.

Jesper ‘Pilm’ Prang (midten) kunne stolt trække guldmedaljen over hovedet efter en sikker sejr over Emil Hoffman (tv.) i finalen

Den tidligere nordiske mester, Adel ’Adellovich’ Daher, var også at finde i turneringen, men efter en sejr over Marc Hougaard i golden goal blev endestationen i kvartfinalen, hvor Emil Hoffmann slog ham 6-5.

Da turneringen endelig nåede semifinalen var Jesper ‘Pilm‘ Prang også at finde efter sejre over Mohammed Mansour og Anders Ib. I semifinalen mødte han Raven Premarajah, der intet kunne stille op mod Pilm og Italien, som dermed kunne se sig selv i finalen mod Emil Hoffmann efter hans 6-4 sejr over Christoffer Lendø.

Finalen blev dog ingen neglebidder, og det endte med en storsejr på 7-3, som aldrig var i fare, og derfor kunne Pilm stolt sikre den første plads i finalen 12. juli, som også vil finde i Fælledparken.