Med tre dage til Aalborg Open er vi kommet ind i den sidste fase af forberedelsen i kampen om de 10.000 kroner i 1. præmien og en masse gavekort, merchandise og øvrige præmier som kommer til at foregå Dans’s Poolhall i Aalborg. Vi har valgt at seede 15 mand, som kan blive afgørende i forhold til lodtrækningen, og samtidig vil disse primært få kampene der streames. Vi bringer her seedning 11-15.

Seedning 15 – Marco Vrkic
Marco er en af de lokale spillere, der har vist sit værd ved Dan’s Poolhall Fifa Series, der bestod af fem ordinære turneringer. Her viste han et imponerende niveau og vandt to af turneringerne.

– “Jeg forventer at gå videre fra gruppespillet og nå til 2. runde i knockout fasen. Der er mange med som spiller på et højt niveau, så jeg regner bestemt ikke med at være blandt de bedste, selvom jeg seedet med alle favoritterne.
Jeg spiller oftest med mine venner for at forberede mig. Vi er alle nogenlunde lige gode, så der får jeg god modstand. Jeg spiller online når jeg ikke har mulighed for at møde mine venner, hvis jeg skal træne lidt til disse turneringer, men jeg lægger ikke den store vægt i forberedelserne. “

 

Seedning 14 – Kent ‘Brylle_DK‘ Brylle
Brylle har endnu ikke leveret et stort resultat på offline scenen. Det er blevet til 2. gruppespil til DM i 2013 og 2012, mens han endte i top 32 til dette års Copenhagen Games. Online har han vundet pokalturneringen på Dansk FIFA Liga og en 2. plads i Summer League tilbage i FIFA 12.

– “Jeg forventer og tror på, at jeg kan denne gang kan nå længere end tilfældet har været til DM og Copenhagen Games. Jeg føler, at mit spil er ved at ramme et pænt niveau, selvom defensiven lige skal løftes det sidste, men det burde være muligt at nå at arbejde med det. Jeg har desværre ikke forberedt mig så meget, som jeg gerne ville, grundet arbejde, men med en fridag det meste af fredagen og mulighed for at forberede mig lørdag, skal det nok gå. Jeg tror, at Agge går hele vejen og snupper guldet, selvom han måske har koncentreret sig lidt om World Cup spillet på nuværende tidspunkt.”


Seedning 13 –
Danni ‘Elskerfck‘ Jensen
Danni har været lidt usynlig det sidste år, men det gør ham bestemt ikke ufarlig forud for søndagens turnering. Med en plads blandt de 16 bedste til DM i 2011 og top 32 i 2012 og 2013 har Danni vist en tendens til at spille sig gennem gruppespillet og derfor må man bestemt ikke afskrive ham fra start.

“Mine forventninger er et flot og struktureret arrangement med den altid gode stemning. Mit arbejde forhindrer mig ofte i at tage til de her events, men nu har jeg endelig fået en mulighed for at kunne deltage, så jeg glæder mig til at se alle de andre danske FIFA drenge igen. Min forberedelse har foregået hjemme hos mig med min Ps4 tændt hver eneste dag. Som nævnt tidligere bliver arbejdet prioriteret højere end FIFA, men det der med FIFA glemmer man vist aldrig. Jeg håber selv på en god placering, da mit niveau på PS4 er yderst stabilt, men det skulle da ikke undre nogen, hvis Agge tager endnu et event.


Seedning 12 –
Peter ‘KongMoelgaard‘ Mølgård
Han er en del af FIFA Team Fyn, som efterhånden har hentet mange flotte resultater hjem. Peter endte blandt andet i slutspillet til DM, mens han online har hentet flere turneringssejre på Dansk FIFA Liga og gik hele vejen til semifinalen i FIFA.dks ladder.

– “Jeg er meget spændt på, hvor langt jeg kan drive det på søndag. Jeg har mildest talt været møgelendig, siden jeg skiftede over på PS4, da jeg ikke rigtigt har kunnet finde den tid og lyst, omstillingen krævede. De sidste dage har budt på massere af kampe, og jeg har også brugt en del tid på at vurdere præcis hvilke dele af mit spil, som der skulle forbedres. Jeg håber på en top 8 søndag, men jeg kan ligeså vel ryge ud i gruppen. Det bliver nok en af tRICKED-drengene, der løber med sejren, men jeg er usikker på, hvordan de står i forhold til hinanden på next-gen. Ellers kunne jeg godt se Claes Hansen eller Paw Bertelsen nå rigtigt langt, hvis de kan holde nerverne i ro, når de sidder skulder mod skulder foran skærmen med ELITEN.


Seedning 11 –
Christian ‘ChanakaFTC‘ Bruun – Chanaka er nyeste mand i FIFA Team Copenhagens trup, men det er ikke for sjov, at de fik øjnene op for ham. Han er kommet ud af det blå i FIFA 14 og har vundet 2vs2 turneringerne i Skive og Herning, mens han også har hentet turneringssejre på Dansk FIFA Liga.

– “Mine forventninger til Aalborg Open bliver nok nedjusteret en smule, da jeg er begyndt som kokkeelev og desværre ikke har tiden til at spille FIFA mere. Håber på en lidt lettere gruppe end til Copenhagen Game, men sammen med min seedning forventer jeg helt sikkert at gå videre fra gruppespillet og så må vi tage den derfra. I forhold til forberedelse har jeg ikke mulighed for det helt store, men jeg har spillet en del kampe mod Lawallawal og Kragefucz, så jeg har et par fine sparringspartnere.
Følg med i morgen, hvor vi bringer seedning 10-6.

Husk at få købt billet til turneringen!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.