Sports-Gaming.dk og Komplett.dk arrangerer, i samarbejde med Dan’s Poolhall Aalborg, Aalborg Open 2014

Vi er stolte af at kunne præsentere Jyllands største FIFA turnering, med en samlet præmiesum på over 25.000kr. – heraf  12.500 kr. i kontanter.

Søndag d. 1. juni kl. 10.00

Reglementet

Mesterskabet afvikles med FIFA 14 på PlayStation 4 og lækre LED skærme, og det vil være muligt at købe billet til 2 forskellige starttider, nemlig kl. 10.00 og kl. 11.30. De 128 deltagere deles ind i 32 grupper hvorfra top 2 fra hver gruppe går videre til slutspillet. Skulle der være større interesse for turneringen, og dermed flere end 128 tilmeldte, vil der blive lavet ekstra grupper. Der vil stadig gå 64 spillere videre til slutspillet, men det kan altså risikeres at nogle enkelte af de dårligste 2’ere ryger ud.

Læs mere på begivenheden

1. præmie: 10.000 kr.

Præmierne til de 8 bedste spillere er:

1. præmie: 10.000 kr. samt ekstra merchandise og gaver
2. præmie: 2.000 kr., gavekort samt ekstra merchandise og gaver
3. præmie: 500 kr., gavekort samt ekstra merchandise og gaver
4.-8. præmie: Gavekort samt ekstra merchandise og gaver.

Udover ovenstående præmier vil der være løbende præmier for over 10.000 kr. som uddeles på dagen ved konkurrencer, lodtrækninger osv. – du kan altså sagtens vinde en masse fede ting selvom du ikke er verdens bedste Fifa spiller.

Du kan bl.a. blive vinderen af 2 stk. minicruise, et paintball arrangement for 6 personer, et 2000 kr. Freebet til Danske Spil samt mange flere ting.

Præmierne er sponsoreret af:

EA Sport Danmark
Danske Spil
Royal Unibrew
Playstation Danmark
Funcenter i Nørresundby (sponsorerer Paintball arrangement for 6 personer)
Dan’s Poolhall i Aalborg

Streaming fra dagenstreaming

For dem der ikke lige kan komme til Aalborg Open, vil det være muligt at følge med i det hele hjemmefra. Der bliver streaming med et udvalg af kampe, interviews og stemningen generelt. Flere af kampene kommenteres, og bl.a. den 3 dobbelte Danmarksmester August “Agge” Rosenmeier vil sidde ved mikrofonen.

Streaming kører fra kl. 13.00 – 19.00 og kan følges på:
http://www.twitch.tv/papproductiontv

Fifa promille turneringpromille

Er du den bedste til at spille Fifa mens du har specielle briller på som gør at du ikke ser helt klar? Så kan det være dig der løber med 1. præmien som er et paintball arrangement for 6 personer hos Funcenter.dk

Turneringen er gratis og kræver ikke samtidig deltagelse i hovedturneringen – tilmelding foregår på dagen.


Kan du slå August “Agge” Rosenmeier?

Hvis du slår den 3 dobbelte danmarksmester ud af Aalborg Open, vil du vinde 500 kr.! Konkurrencen er gældende for alle der deltager i Aalborg Open

Vind 2.000 kr. freebet til Danske SpilFreebet

Er du den skarpeste oddser når det kommer til Fifa kampe? Så har du mulighed for at vinde et 2.000 kr. freebet til Aalborg Open. Resultatet af de 4 kvartfinaler skal gættes, og den der rammer fleste rigtige vinder gavekortet – er der flere med samme antal vil semifinalerne også blive taget i brug. Er der stadig lighed efter finalen er spillet, vil der blive trukket lod. Aldersgrænse er +18.

Tid og sted:
Turneringen afvikles: Søndag d. 1. juni kl. 10:00–19:00
Sted: Dan’s Poolhall, Ved Stranden 13 1. tv., 9000 Aalborg
Pris: 100 kr. + gebyr

Billetkøb:

Billetkøb foregår online her

Ved tilmelding booker du dig ind på et bestemt tidspunkt, som står på din billet. Sørg for at din tilmeldingsinfo er stavet korrekt og husk at møde op i god tid. Du skal minimum være på spilleområdet 30 minutter før det tidspunkt, der står på din billet.

Spørgsmål vedrørende selve turneringen eller tilmeldingen kan rettes til kristoffer@sports-gaming.dk

Bemærk: Arrangørerne forbeholder sig retten til at ændre i præmiestørrelser helt indtil turneringsstart i tilfælde af færre end 100 deltagere.

aalborgopenfinal_a5