Siden den 1. oktober, hvor han forlod sit daværende hold, har Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg været på udkig efter et nyt hold. I går eftermiddags lykkedes det ham så at skrive under med AGF Esport. Vi har talt med den rutinerede FIFA-spiller.

Tidligere i dag tog vi en snak med Lucas ‘Fifalucz’ Krøll, der tirsdag eftermiddag blev en del af AGF Esports FIFA-hold. Nu har vi også talt med Fifalucz’ holdkammerat, Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg, og han udtaler først og fremmest følgende om sit nye skifte:

Det føles fantastisk, hvor det efter meget lang tids tålmodighed endelig flasker sig med en mulighed, som passer til det, jeg brænder for. Jeg vil takke AGF, ESport Service samt Systematic for at gå ind i det her og give os muligheden for at repræsentere en så historisk klub, da jeg er meget beæret over at bære den hvieee’ trøje.

Hvis man kender til Lars Korreborgs mange FIFA-ideologier, så ved man også, at han går særdeles meget ind for talentudvikling. Og netop talentudvikling er derfor selvfølgelig også en af de primære årsager til, at det lige netop blev AGF.

Det, som gjorde dette specielt, var det store fokus på at kunne hjælpe talenter til at tage et skridt op, og det er netop det, jeg brænder for. Samtidig får jeg nogle rammer til selv at udvikle mig, hvor Kenneth Bank er den perfekte coach til at hjælpe mig videre, og så glæder jeg mig til at samarbejde med ham og Lucas til at gøre dette stort,” fortæller ‘PrimeTurbo’, der på nuværende tidspunkt ligger placeret som Danmarks andenbedste FIFA-spiller ud fra den danske FIFA-rangliste. Derfor må der da også ligge et stort pres på hans skuldre ift. at levere resultater. Men er dette noget, som han frygter?

Sports-Gaming.dks billede.Jeg tænker ikke på presset, da jeg ikke kun er her for at skabe resultater på banen, men også hjælpe Lucas til at blive endnu bedre. Samtidig er miljøet det bedst tænkelige, så jeg skal nok få hjælp til at klare det pres, der er for resultater,” svarer han hertil og uddyber kort efter med sine målsætninger til klubben og ham selv.

Mine målsætninger er at hjælpe klubben til at udvikle sig samt have en personlig udvikling, for sker det, så kommer resultaterne af sig selv.

I AGF Esport er der pt. to FIFA-repræsentanter, hvilket betyder, at begge spillere bliver nødt til at få samarbejdet til at fungere. Her har PrimeTurbo også stor tiltro til, at dette ikke er noget, som går hen og bliver et problem.

Krøll er det perfekte match up for mig, da han kan hjælpe mig off-pitch med YouTube og stream osv. og on-pitch ved nogle spillemæssige ting, og jeg er ikke i tvivl om, at han kan få en masse fra mig af også,” lyder de afsluttende ord fra Lars Korreborg, der nu endelig kan se frem til at være en del af et projekt igen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.