Harry Kane er blevet kåret til månedens spiller i Premier Leauge og har som fortjeneste fået et 91-rated POTM-kort.

I kalenderåret 2017 nettede han flere gange end Cristiano Ronaldo og Lionel Messi gjorde hver især, og nu viser det sig faktisk, at den 24-årige Tottenham Hotspurs-angriber, Harry Kane, nåede at opnå endnu en personlig bedrift i dette succesfulde år.

Englænderen er nemlig netop blevet kåret som månedens spiller i Premier Leauge i december måned efter sine otte mål i de i alt seks kampe i løbet af måneden.

Derfor har Harry Kane nu få sit eget POTM (Player of the Month)-kort, og med en rating på hele 91 er der altså tale om et yderst attraktivt kort, som fra nu af og helt frem til næste måneds POTM-kåring kan laves i Squad Building Challenge.

Ser man bort fra hans pace på 79 er han da også blevet udstyret med nogle stats, som læner sig godt op af denne rating. Specielt hans afslutningspil kan vise sig at blive umulige at stoppe, for med 97 i positionering, 95 i reaktioner, 98 i afslutninger samt 95 i skudstyrke skal man i hvert fald ikke give den uhyggelig farlige angriber for meget plads foran målet. Alle hans stats kan ses lige her.

Som sagt kan du lige nu få fingrene i dette kort ved selv at lave ham i en SBC, og har du svært ved dette kan du eventuelt få noget inspiration fra YouTuberen, NepentheZ, herunder:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.