Så er der kun en uge til Pricerunner Cup skydes i gang, og i den anledning begynder vi at kigge på de 16, vi mener har de bedste muligheder for at gøre en god figur i turneringen.

For andet år i træk bliver der afviklet Pricerunner Cup på Falster, og denne gang foregår det i Nykøbing F. Hallen, hvor Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund skal forsøge at forsvare sin titel fra sidste år. Feltet bliver dog igen i år stort, da de bedste spillere i Skandinavien vil være at finde i hallen. Vi har kigget på de første spillere, som vi forventer bliver en del af top 16 på lørdag:

16: Magnus ‘Legenden’ Larsen – XI-Gaming:
Sidste års vinder af juniorturneringen er også at finde blandt de 16 største favoritter, når hovedturneringen senere på dagen bliver spillet. Magnus Larsen har det sidste års tid været inde i en positiv udvikling og ligner en mand, der sagtens kan levere et godt resultat, selvom de helt store spillere er med. Det kræver dog en god præstation, hvis det skal blive på en podieplads, men en plads blandt de bedste 8 eller 16 er bestemt også godkendt for XI-spilleren:

Mine forventninger er, at det bliver en fed dag, men også, at der kommer et utroligt højt niveau. Jeg ved, at jeg er god nok, hvis jeg rammer dagen. Jeg vil prøve at blive s forberedt, som jeg nu kan den dag. Jeg skal tidligt op den dag og deltage i juniorturneringen sammen dag, så det bliver svært at koncentrere sig i så langt tid”, udtalte Legenden, som også havde en kommentar til sin forventede top 3:

“Min top 3 vil være Ivan ‘BorasLegend’ Lapanje, August ‘Agge’ Rosenmeier og Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha. De er alle sindsyge. Mit bud på en overraskelse er Marcus ‘BareKaldMigKongen’ Jørgensen. Han er helt vild online, og ingen slår ham, så hvis han kan finde sit spil frem offline, så er han farlig. En skuffelse kan næsten kun være Frederik ‘Mr.L2R2’ Fredberg”, sluttede Legenden.

15: Hassan ‘Hassanplayer’ Al-Saraf – XI-Gaming:
Sidste år blev det til en plads blandt de bedste 16 spillere for Hassanplayer, som i denne turnering blev den første dansker til at slå den daværende verdensmester, August ‘Agge‘ Rosenmeier, ud af en dansk turnering i over et år. Dermed fik han en god start på FIFA-karrieren, som senest blev belønnet med en plads hos XI-Gaming og en tur til New York, hvor han var med som coach for verdensmesteren, Mohamad ‘Bacha‘ Al-Bacha. Hassanplayer indtager en plads som nummer 26 på den danske rangliste inden turneringen lørdag.

“Mine forventninger er at det bliver en rigtig hyggelig dag med alle derovre som altid. Jeg forventer at gå videre fra begge gruppespil og så må jeg tage en kamp ad gangen efterfølgende.  Jeg forbereder mig ved at træne op med de samme personer som jeg altid træner med, hvilket er Mohamad Al-Bacha og Masi Elghawi, og min holdkammerat Magnuhassans Larsen. Jeg foretrækker nemlig at have få men gode træningspartnere”, lød det fra Hassanplayer, som forventer at se Mohamad ‘Bacha‘ Al-Bacha, August ‘Agge‘ Rosenmeier og Ivan ‘BorasLegend‘ Lapanje i top 3 og samtidig havde et par bud på overraskelser og skuffelser forud for turneringen:

“Jeg har fulgt meget med på den danske scene, og jeg tror virkelig at, Frederik ‘Mr.L2R2’ Fredberg, Carl Emil ‘Carly Lindblad og Magnus ‘Legenden’ Larsen kan overraske til Pricerunner. De har begge vist et meget højt niveau, men altid lige manglet det sidste for at kunne gå hele vejen, så jeg tror at de med den rette træning og mentalitet kan overraske mange i år ved at gå hele vejen. Modsat kommer der til at være tårnhøje forventninger som altid til den danske top 5, og jeg tror, at det kan blive svært for spillere som Lars ‘Primeturbo’ Korreborg og Jesper ‘Pilm’ Prang at tage sejren, da forventningerne kun bliver større og større til de 2 gutter. Pilm har vist et meget højt niveau i år, men han har jo haft en lille forbandelse med alle de semifinalenederlag i FIFA 16, så jeg ved ikke, om det er en direkte skuffelse, hvis han taber endnu en semifinale til Pricerunner, men jeg ved, at han er sulten efter at bevise, at han kan gå hele vejen til en stor turnering igen”, sluttede Hassanplayer.

14: Claes ‘Keglekongen’ Hansen – Tricked eSport:
Keglekongen (til venstre i billedet) hentede i efteråret en 2. plads til danmarksmesterskabet i 2v2 med Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund, men efter dette har det været småt med de store resultater. Derfor er der et ekstra pres på fynboen, når han på lørdag skal ud og vise, at han stadig har en masse at byde på. Keglekongens 12. plads på den danske rangliste vidner dog om en spiller, som sagtens kan gå ind og levere en god præstation, hvis han rammer dagen.

“Først og fremmest skal jeg igennem de to gruppespil, og så må vi tage en kamp ad gangen derfra. Jeg er begyndt at få gang i mit spil igen, så hvis jeg rammer dagen og har marginalerne på min side, så tror jeg på, at jeg kan være med, hvor det er sjovt. Jeg vil spille en masse FIFA mod gode spillere i ugerne op til, og så regner jeg med noget offline træning dagen før med Tricked-spillerne, så alt i alt tror jeg, at forberedelsen bliver rigtig god”, fortalte Keglekongen, som havde følgende bud på en top 3 til turneringen:

“Jeg har August ‘Agge’ Rosenmeier på førstepladsen. På trods af et par dårlige turneringen, er han stadig lasse og claesi en klasse for sig selv. På andenpladsen har jeg Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha, som til VM viste os alle, hvilken fantastisk FIFA-spiller han er. Hvis han rammer dagen, kan de færreste stille noget op mod ham. På 3. pladsen tror jeg på Pilm, da han kan slå alle, hvis han holder hovedet koldt og rammer dagen”, lød det fra Keglekongen, der til sidst blev spurgt om sit første halve år i Tricked eSport:

“Med hensyn til holdet er der intet at klage over. Der er gode holdkammerater og de bedste forhold for en FIFA-spiller i Danmark. Med hensyn til spillet de sidste 6 måneder har jeg ikke rigtig ramt det niveau, jeg selv ved jeg har. Det er dog begyndt at blive bedre, og jeg håber på, at jeg de næste par måneder kan vise, hvorfor jeg blev hentet til holdet!”

13: Lasse ‘Kongen’ Bækkelund – Intet hold:
Det kan virke underligt, at den forsvarende mester allerede er at finde som nummer 13 i vores bud, men faktum er, at der ikke har været mange flotte resultater siden han i august måned vandt CULT Cola Odense Open. Udover en 2. plads til danmarksmesterskabet i 2v2 har der ikke været meget at juble over for Kongen, som tidligere på året også udtalte, at tiden og lysten ikke var der på samme måde som tidligere. Han dukker dog op til Pricerunner, og med en masse rutine kombineret med alle sine fænomenale tekniske kompetencer, bliver det svært at stoppe Kongen i sin jagt på endnu en titel til Pricerunner Cup. Der var dog ikke de store forventninger fra hovedpersonen:

“Mine forventninger er ikke de vilde. Så vidt, jeg kan forstå, så kan alle vinde over alle, og alle kan vinde lasse trøjeturneringer. Umiddelbart ville jeg være skuffet, hvis jeg ender på en plads der ikke hedder top 32. Jeg vil forberede mig så meget muligt. Nogle begrænsninger gør, at jeg hverken kan træne fodbold eller fitness i 2 uger, så der burde være plads til forberedelse. Jeg vil se mig lidt an på forskellige folk, som jeg måske kunne få problemer mod, og så vil jeg spille så meget som muligt. I forhold til for et år siden, så ser det ud som om at toppen af FIFA har ændret sig 180 grader med undtagelse af nogle enkle. Men jeg håber bestemt, at nogle af de “gamle drenge” gør det godt”, udtalte Kongen, som forventede en turneringssejr til August ‘Agge’ Rosenmeier med Daniel ‘Dingo‘ Kristensen som nummer 2 og svenske Simon ‘Erikzzon‘ Eriksson som nummer 3. Kongen svarede også på, hvordan han ser sit eget niveau i FIFA 16:

“Kongen står ikke så godt i forhold til FIFA 15, men det kommer han heller ikke til igen. Der er for lidt fritid i mit liv til, at jeg kan komme tilbage i den form jeg havde for et år siden. Dog føler jeg, at jeg altid spiller lige op med de bedste, men mangler de marginaler, som man skal spille mange timer for at kende.”, sluttede Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund.

 

Følg med i morgen, hvor vi vil løfte sløret for de fire spillere, vi har valgt at placere som nummer 9-12. Har du endnu ikke købt billet, kan du finde mere info om dette lige her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.