Vi er nu nået til 3. lag i vores præsentation af spillerne til lørdagens ESWC kvalifikation, hvor vinderen får en plads i Paris, og her møder man både talent og kvalitet hos samtlige deltagere. Den ene er endda en gammel kending, som er tilbage i dansk FIFA efter flere års pause fra den helt store scene.

Den første mand i lag 3 er Paw ‘Wap‘ Bertelsen. Fynboen er en yderst talentfuld spiller, som allerede i sidste uge vandt sin første FIFA 15 turnering i Haderslev, og ham skal man bestemt holde øje med lørdag. Han er i gruppe med Anders ‘MrSuiti‘ Bollerup, Daniel Barnewitz, Mads ‘Massidrengen‘ Vangsgaard og Andreas ‘AFA‘ Andersen. Derudover findes Christian ‘C-Corell‘ Corell også i dette lag, og med en slutspilsplads til DM kommer Corell helt sikkert i en god form. Rygterne siger også, at han har fået en god start på FIFA 15, så denne mand kan muligvis levere overraskelsen i “dødens pulje”, som udover ham selv, også består af Adel ‘Drogba‘ Daher, Mathias ‘Revi‘ Iversen, Jesper ‘Pilm‘ Prang og Kenneth ‘Kenneth-dk‘ Bank.

Sidste mand er Wahed ‘The Kid‘ Obayd, som er i gruppe med Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg, Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund, vinderen af Fanquants.com og Jacob ‘Schmidt‘ Hansen. Wahed kommer til Århus med stor selvtillid efter kvartfinaleplads til DM og derudover et hav af gode resultat, der dog ligger 4 år tilbage. Dengang kunne han også skrive en semifinaleplads til DM og en sejr i den danske FIWC på sit cv. Om han kan ramme formen er dog det store spørgsmål.

Vi har taget en snak med alle tre omkring deres forventninger og chancer til ESWC Denmark:

 

Wahed ‘The Kid‘ Obayd:

“På lørdag skal du ud og jagte endnu flere gode resultater til lørdagens ESWC. Hvordan er dine forventninger?”

“Mine forventninger til ESWC er selvfølgelig at vinde. Jeg vil altid være skuffet, hvis jeg ikke vinder.”

“Hvordan skal din forberedelse foregå?”

“Jeg prøver at spille mod folk, jeg ved er gode og se hvad de kan, stjæle lidt fra dem, hvis det virker, og så blande det med mit eget spil.”

“Hvem er de største favoritter til at vinde?”

“Favoritterne er Chiefs of Copenhagen (læs: Barnewitz, Primeturbo og Iversen)”

“Hvordan ligger FIFA 15 til dig?”

“Jeg er startet rigtig godt i FIFA 15, da det er et nyt spil og jeg ikke har spillet FIFA 12, 13 og 14 så meget. Det er anderledes, og de spillere, som spillede på indlæg, vil få det rigtig svært. Min spillestil er hurtigt spil og det passer spillet perfekt til, da pace er en vigtig del igen.”

 

Paw ‘Wap‘ Bertelsen:

“Hej Paw. Hvordan er dine forventninger til turneringen på lørdag?”

“Det er at kæmpe med til det sidste. Men først skal gruppespillet klares, og det tror jeg bestemt ikke bliver nemt.”

“Hvordan vil du forberede dig bedst muligt?”

“Der skal trænes en hel del dagene op til turneringen. Og så regner jeg med at spille lidt offline dagen før, så jeg bliver så klar som muligt.” 

“Hvem er den største favorit til at vinde?”

“Jeg synes, at det er svært at udnævne en stor favorit, da FIFA 15 kun har været ude i lidt over en uges tid. Men man kan vel ikke komme uden om Primeturbo, Iversen og Barnewitz fra det nye Chiefs of Copenhagen.”

“Hvad betyder udgivelsen af FIFA 15 for dig og din spillestil?

“Det har gjort, at jeg skal ændre en del ved min spillestil. Men jeg tror ikke, at det får den helt store betydning til turneringen, da jeg nok ikke er den eneste, der må ændre lidt.

 

Christian ‘C-Corell‘ Corell:

“Hej Corell. Hvad er dine forventninger?”

“Det er svært at sætte nogle realistiske forventninger, eftersom denne turnering har samlet stort set alle de bedste FIFA-spillere i Danmark. At gå videre fra gruppen og være blandt de sidste 8 er godkendt, selvom jeg håber på mere. 

“Hvordan vil du forberede dig op til turneringen?”

“Min forberedelse skal være få kampe med høj koncentration og eventuelt, hvor jeg optager kampene og ser dem bagefter for at analysere mine fejl og selve kampen.

“Hvem ser du som den første favorit?”

“Det kan være svært at udpege en favorit når feltet er så hamrende stærkt. Det bliver nok marginalerne og det første mål, som afgør kampene, tror jeg. Min favorit er Barnewitz. Ham vil jeg i hvert fald selv mindst møde.

“Hvad betyder udgivelsen af FIFA 15 for dine chancer og din spillestil?”

“Alt andet lige giver det mig en lidt større chance, da spillet er nyt for alle. Derudover har det nye spil måske givet mig mulighed for at implementere en ny formation. Samtidig er der kommet nye features i spillet, som måske kan gavne mig.”

Fra klokken 13 kan hele eventet streames i samarbejde med Pap Production og verdensmesteren August ‘Agge‘ Rosenmeier. Der vil samtidig være en walk-in turnering, som er helt gratis og med et års forbrug af Cult i præmie. Derfor er der mange gode grunde til at møde op for at se Danmarks bedste FIFA spillere konkurrere om en af de største muligheder i dansk FIFA.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.