Verdensmestrene, Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen, Mohamad ‘Bacha’ Al Bacha og ikke mindst August ‘Agge’ Rosenmeier endte på podiet, da Danmarks FIFA-elite spændte op til lir, til den anden FUT-turnering på dansk jord.


Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen trak sig sejrigt ud af lørdagens FUT Live 2-turnering, da han slog Mohamad Al Bacha 3-0 i finalen, hvilket sikrede ham titlen og de 20.000 kroner. På sin vej mødte han Frederik Rom, Malthe ‘KontraDørge’ Dørge, Lasse ‘Kongen’ Bækkelund, Aldin Ismajlovic og ingen ringere end August ‘Agge’ Rosenmeier. Den varme Brøndby eSports-spiller vandt alle sine kampe, og kunne dermed se sig som vinder af turneringen igennem winnerbracket.

Lørdagens sølvmedalje røg som sagt til Mohamad Al Bacha, der efter et nederlag til Agge var røget ned i loserbracket. I loserbracket fik han dog kæmpet sig hele vejen til finalen efter sejre mod formstærke Andreas Kaalby, Aldin Ismajlovic og Agge. Sidstnævnte var manden som slog Tricked-spilleren ned i loserbracket et par runder tidligere, men Al Bacha fik revanche og trak sig sejrrigt ud af en tæt straffesparkskonkurrence, som Agge ikke har haft held med i år. Alle  Agges fire nederlag i de to FUT Live-turneringer har været efter skud fra pletten, hvor Københavneren har trukket det korteste strå.

 

Hurtige exit til de topseede

Selvom de tre verdensmestre var storspillende, var det ikke alle de topseedede, der præsterede som sædvanligt. 2017’s nummer 1, Mikkel ‘Rævehjort’ Hjort, kunne ikke formå at få sin vanlige dominans fra head-to-head rykket ind på sit FUT-hold, da han allerede efter to kampe måtte se i øjnene, at han (efter nederlag mod Aldin og Shoppen) var røget ud af turneringen.

Daniel ‘Shoppen’ Melgaard agerede igen bøddel for en favorit, da han i efterfølgende runde mødte turneringens førsteseedede, Frederik ‘Fredberg’ Fredberg, som efter nederlag til Jesper ‘Pilm’ Prang i winnerbracket, smuttede en tur ned i loserbracket, hvor Shoppen slog 2017’s nummer tre med 3-1. Det blev altså ikke til den triumf, som jyden leverede til første FUT Live-turnering.

Få det fulde overblik over lørdagens turnering nedenunder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.