Tidligere blev grupperne til FIWC Regionals i München annonceret, og Lasse Bækkelund, som spiller for OB eSport, er kommet i pulje 1, der allerede skal i ilden d. 9. juni.

Lasse har tidligere formået at spille sig helt til FIWC, da han i 2015 deltog i München, og nu er det altså igen München, der kalder, når han skal forsøge at få den eftertragtede plads i FIWC, som afholdes i London til august.

Vi har fanget Lasse til en snak omkring den nært forestående turnering, og da vi kom ind på gruppen, han er havnet i, så virker han absolut ikke afskrækket på forhånd.

Foto: Odense Boldklub

“Min gruppe til FIWC Qualifier er fin synes jeg. Jeg har fået tre overkommelige modstandere, og så har jeg fået den person jeg helst ville undgå – så alt i alt kunne det både være værre og bedre, men i min optik helt udmærket! Den hårdeste konkurrent bliver Cihan, men i sådan et felt, kan alle gå videre fra alle grupper.”

Der er kun én fra hver gruppe, der kvalificerer sig til London, og derfor skal fire andre spillere elimineres – dog fejler forventningerne ingenting.

“Mine forventninger er som minimum at komme til “finalen” i gruppen, og så håbe på at jeg har spillet og nerverne i orden til at vinde det!”

Forberedelsen op til alle turneringer, i FIFA og alle andre spil og sportsgrene, er ekstrem vigtig, men for Lasse har han ikke helt kunne fokusere på spillet, som han gerne ville have gjort.

“Jeg spiller en masse træningskampe mod andre pro spillere og får dermed pudset formen af. Min forberedelse er dog allerede blevet ødelagt lidt, da jeg ikke rigtig kan finde et godt humør efter at der er blevet startet lidt trælse rygter hist og her om min person, men det skal jeg bare skubbe til side nu!”

Vi har fire danskere med i kvalifikationen i München, men der er dog kun mulighed for at få 3 med til London, da Agge og Fredberg desværre er havnet i samme gruppe.

“Jeg tror vi får minimum 2 danskere med til London! Jeg tror Fredberg eller Agge tager gruppe 4, og så tror jeg at enten MJ eller jeg vinder vores del – det kunne dog være sjovt med fuldt hus!”

Lasse skal altså i kamp som den første allerede d. 9. juni, mens Agge og Fredberg skal spille d. 14. juni, og så runder Marcus Jørgensen ballet af d. 15. juni. Held og lykke til Lasse herfra!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.