Efter afholdelsen af vores første FUT-turnering med stor succes, afholdte vi igen d. 26/11 en FUT-turnering på PS4, hvor temaet også denne gang var danske spillere. Igen var der plads til 40 deltagere, og igen var præmierne spillet på højkant af EA Sports Danmark.

Ligesom sidst var der også flot fremmøde denne gang, både blandt de ukendte og mere kendte spillere. Blandt de, som man kender fra FIFA-scenen af, var der både gutterne fra FIFA Team Støvring, sidste gangs nummer 2, Mads ’NyrnZ’ Nyrnberg samt en af de to danske deltagere til det netop overståede ESWC, Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg.

Det var da også netop Mads ’NyrnZ’ Nyrnberg og Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg, der var to af de 4 deltagere i semifinalen. Dog skulle én af de to ryge der, da de mødte hinanden. Det blev dog en kamp domineret af PrimeTurbo, og han endte også med at vinde kampen 3-1.

Finalen stod så mellem PrimeTurbo og en ukendt spiller udefra, der gik under navnet Jaxlir. Han endte med at gøre god modstand mod Lars, men tabte desværre finalen 2-0. Derfor gik den spiller, man nok må have anset som forhåndsfavorit, også med sejren i sidste ende. 3. pladsen blev vundet af Nyrnberg, der endte med en beskeden 1-0-sejr.

Hvad vil du gerne se som de næste temaer i vores FUT-turneringer?

2 replies
 1. jaxlir
  jaxlir says:

  super fed turnering, det var sjovt at prøve og spille en turnering.
  melder mig helt sikkert til den næste!

  Svar
 2. Jesper Jakobsen
  Jesper Jakobsen says:

  super fedt turnering ! , skal helt sikkert være med næste gang 🙂

  mht. til tema kunne det være fedt at lave en turnering på de sidste 16 hold i champions league (når gruppespillet er overstået selvfølgelig)

  hilsen jaxlir 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.