Ligesom i gårsdagens artikel, giver vi jer igen, et indblik i hvordan hele vores dag er gået omkring dækningen. I kan selvfølgelig forvente massere af videomateriale fra dagen snarest muligt.


I dag fik vi muligheden for at sove længe, og havde tid til at slappe af og shoppe lidt inden det hele gik løst – Den mulighed tog vi meget bogstaveligt til os, og fik set lidt af værtsbyens gågader med store butikker. Efter det skulle vi til gengæld i fuld gang med dagens dækning, og tid til at holde pauser, havde vi bestemt ikke.

Vi ankom til en meget flot og stor sal blot 1 km fra vores hotel i det centrale München. Man var ikke i tvivl, efter at have set de store FIWC-flag og bannere, at det var lige her årets verdenmesterskab i Fifa skulle finde stede. agge og lasseFør vi havde sat tasker, kameraene og vores andet grej, var spillerne, der kom direkte fra en bus, allerede på vej ind i salen. De så seriøse, tankefulde samt nervøse ud i ansigterne, og det var der helt klart grund til at være.

Gruppespillet stod nemlig for døren, og efter spillerne havde cirka 45 min til at fange en konsol og få et par opvarmningskampe, blev det tid til de første kampe skulle skydes i gang.

Lasse startede ud i første runde. Her måtte han lide et 4-1 nederlag til Arthur Dabilgou fra Burkina Faso. Agge fik til gengæld en god start, da han fortsatte niveauet fra sidste års FIWC, denne gang mod Jonathan Seri, hvor han vandt med det samme resultat, som han sluttede af med sidste år i finalen, nemlig 2-1.

Agges spil blev derefter forbedret kamp efter kamp, og han kunne til sidst stå tilbage som vinderen af Gruppe B, fuldstændigt ubesejret, med resultaterne 2-0, 4-0 og 2-0, og med en samlet målscorer på 10-1. Han var nu klar til kvartfinalen.

Lasses spil samt humør forbedrede sig også i løbet af turneringen, men humøret endte altså med at dale til punkt 0, da han midt i sidste kamp, som han ellers dominerede stort, fik at vide, at han trods muligheden for at ende på 6 point, ikke kunne gå videre. Han havde dog værdigheden på spil, og spillede en suverænt kamp og endte med en flot 2-0 sejr. lasse og kent 2

Det hele virkede unfair på mange måder, var det eneste Lasse egentlig gik og brokkede sig over, og det er klart at man føler sig uheldig, da marginalerne endten kan gå den rigtige, eller som i dette tilfælde, mindre gode retning.

Alligevel kunne alle os danskere ende dagen med at være godt tilfredse efter at have en dansker som bedste tre’er, en dansker med i morgen til semi-finalerne, og vigtigst af alt selvfølgelig – At vi havde haft en fremragende og pragtfuld dækning her på første turneringsdag.

Se samtlige billeder fra FIWC her

I morgen bliver vi selvfølgelig ved med at producere endnu en verdensklasse dækning, hvor vi følger August Rosenmeier helt frem til forhåbentligt hans andet verdensmesterskab.

Print

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.