Det er med stor stolthed at vi nu kan annoncere at vi, hos Sports-Gaming.dk, er udvalgt og booket til at afvikle den store FIWC turnering som afvikles i Rio under sommeren VM slutrunde.

Efter forhandlinger igennem de sidste mange måneder, er det skønt endelig at kunne annoncere denne kæmpe nyhed – både for os, men også for den danske Fifa scene. Sports-Gaming.dk kommer til at have alt ansvar omkring afviklingen af den kæmpe turnering, og det indebærer levering af udstyr, kampprogrammer, videointerviews, dommerpåsætning og pressedækning – kort sagt: ALT!

Vi har også fået gennemtrumfet at alle turneringens kampe skal spilles i forbindelse med VM slutrundens kampe, og det betyder konkret at der vil blive spillet en Fifa kamp i pausen under alle slutrundens fodboldkampe. Det giver en del rejseaktivitet for os og for Fifa spillerne, men vi ser denne løsning som klart bedst sportsligt og kommercielt.Til BM Nicklas Bendtner, Nicklas Bendtner

Med en booking til så stor en turnering som FIWC, så er det klart at vores nuværende staff hverken er stort nok eller har den påkrævede “star quality” over sig, og det skal vi selvfølgelig have gjort noget ved hurtigst muligt.

Vi kan dog allerede afsløre nu at den første tilføjelse til vores crew bliver ingen ringere end Verdens Bedste Bendtner, og med en kapacitet som ham kan det ikke gå helt galt. Vi så i Natholdet forleden hvordan Bendtner klaskede målene ind, og vi er sikker på at han vil blive en værdifuld tilføjelse til vores hold. Allerede i næste uge vil Bendtner debuterede her på siden som skribent, og det bliver med FUT artiklen: “Hvordan får man det optimale ud af sit talent”

Vi ser frem til at få vores nye medarbejder i gang, og så ser vi selvfølgelig frem til at skulle til Rio for at afvikle verdens største Fifa turnering!

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.