I går fik vi en snak med Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg og i dag skal vi en tur over Øresund for at snakke med den næste. Ligesom Danmark har Sverige nemlig også to spillere med når det i næste uge går løs i Paris, hvor ESWC igen i år har FIFA på programmet. Ivan ‘BorasLegend‘ Lapanje og Lukas ‘Lukasinho‘ Gummesson har begge kvalificeret sig til turneringen, og de to højest rangerende på den svenske rangliste forventes endda at gøre en god figur, da de var placeret i henholdsvis 1. og 2. seedningslag.

Lukasinho ESWC

Dagens fokus ligger på Lukasinho, som også sidste år deltog i turneringen, men dengang var det ikke med den store succes, da en 6. plads i gruppespillet blev endestationen for den talentfulde svensker, der blandt andet har vist gode takter i IFL. I år har han fået en overkommelig gruppe og et kampprogram, der giver ham gode muligheder for videre avancement, og selv var han klar til Paris, hvor forventningerne som minimum var at gå videre fra gruppen:

 

“Hej Lukas. Først og fremmest tillykke med, at du har kvalificeret dig til ESWC. Hvad forventer du af dig selv i Paris

Jeg forventer i hvert fald at gøre det bedre end sidste år, som var en stor lærestreg. Det afgøres på enkelte kampe, og jeg satser altid på at vinde dem. Jeg er ikke ringere end de andre. Hvor langt det tager mig, får jeg at se

Du er i år landet i gruppe C, hvor blandt andet Ovvy også befinder sig. Hvordan ser du på chancerne for at gå videre fra gruppen?

“Det er svært, da man ikke har så meget kendskab til mange af modstanderne. Ovvy slog jeg ud i IFL, og jeg burde helt sikkert have store chancer for at gå videre.

Hvem ser du som den allerstørste favorit til at vinde ESWC

Det er et meget svært spørgsmål. Ingen er meget mere overlegen end de andre, men jeg har svært med at se andre end BorasLegend, Agge, Vinch eller mig selv stå med sejren.

Og nu du nævner Agge: Hvordan ser du på de to danskeres chancer for at præstere mod de andre?

Danskerne har rigtig gode chancer. Primeturbo har jeg ikke meget kendskab til, men Agge er en spiller, som definitivt kommer til at præstere.

Du deltog også sidste år, hvor det dog kun blev til en 6. plads i gruppen. Kan du beskrive din oplevelse dernede og det at være blandt de allerbedste spillere i verden?

Jeg var lidt naiv. Mange spillere fra andre steder i verden spiller anderledes end hvad jeg er vant til. Jeg leverede ingen særlig god turnering, men jeg var meget uheldig. At være blandt de bedste i verden har jeg taget for givet på det s eneste, men det er altid sjovt at gå ind til en turnering, hvor du spiller for at blive verdensmester.

Hvordan det kommer til at gå Lukasinho i år bliver spændende at følge. Sports-Gaming.dk vil i hvert fald holde jer opdateret når det i næste uge går løs nede i Paris, hvor Cult ColaFanquants.com og Komplett.dk har gjort det muligt for os være til stedet i hallen, når det hele går løs. Vi ønsker vores svenske ven held og lykke.

 

ESWC kval nyhedsbillede

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.