Sports-Gaming.dk er repræsenteret ved ESWC i Paris – vi bringer dig en oversigt over danskernes gang i FIFA-turneringen.
Prime har alt grund til at være positiv over dagen - han sluttede som 1'er i gruppen.

Prime har alt grund til at være positiv over dagen – han sluttede som 1’er i gruppen.

Efter en lidt blandet dansk dag lørdag tog spillerne til eventhallen med godt mod og tro på egne evner. I dag var det omvendt rækkefølge, så Lars og Niller startede med at spille, mens Agge måtte vente til senere. I den første kamp på dagen var det Lars, der skulle vise, hvad han kunne mod Daniel Butenko, den tidligere FIWC-deltager. Det var en af Lars’ bedste kampe i denne turnering, og han spillede helt fantastisk både offensivt og defensivt. Desværre var dette ikke nok, da Butenko havde en blanding af godt forsvar og held med sig, og holdte derfor kampen på 1-1. I den næste kamp er Lars altdominerende, og vinder kampen med 3-0. Den sidste kamp kunne sikre Lars en 1. plads i gruppen, hvis han altså vandt kampen, og kampen mellem ’DaXe’ og Butenko endte uafgjort. Hans kamp var på 1-1 indtil der var 20 minutter tilbage af kampen, hvor Lars slog til med to gode mål. Og da kampen mellem de to andre endte 2-2, så var Lars altså sikret 1. pladsen. Vi tog en kort snak med Lars omkring hans følelser op til slutspillet, samt hans spil i dag kontra dagen før.

”Jeg står med en lettet følelse op til slutspil, hvor jeg føler at jeg har gjort mit bedste for at kunne vinde gruppen. Jeg har kæmpet, jeg har villet og tingene har flasket sig til sidst. Jeg er, mildest talt, ret så tilfreds med dagens gruppekampe. Jeg havde sværere ved at score i dag end i går, men jeg spillede godt, og jeg synes jeg havde kontrol. Det er klart, at efter kampen mod DaXe i går, hvor jeg spiller fantastisk, samt kampen efter, som jeg tabte, at jeg skulle ind og vinde i dag, samt vise at jeg kunne.”

eswc-niller

Niller mod hans måske sværeste modstander, ‘Gorilla’.

Niller var presset efter en ærgerlig dag i går, hvor det kun blev til to point trods nogle gode præstationer. I dag var uheldigvis mere af samme boldgade. I første kamp får han aldrig rigtig godt fat i kampen, og efter han har haft nogle gode forsøg, scorer hans modstander på en kontra. Han lukker to mål mere ind på samme vis, og kampen slutter 3-0 til modstanderens favør. Niller var tydeligvis presset, og næste kamp blev ikke lettere for ham. Trods at modstanderen, spanieren David Soriano, får rødt kort efter 10 minutter, scorer han først til 0-1. Niller scorer dog to mål og kommer foran i kampen. David lykkes dog at score et enkelt mål lidt heldigt, mens Niller fortsætter hans pres. Han havde et fantastisk angreb, der 99 ud af 100 gange ville give et mål, men han ramte overliggeren – David scorer derefter på kontra. Dagens sidste kamp var også mod hans sværeste modstander, Spencer ’Gorilla’ Ealing. Her spiller Niller dog også rigtig flot FIFA, og slutter på respektable 0-0. Han var dog desværre ude af turneringen inden sidste kamp. Vi snakkede med Niller omkring hans resultater og turneringen som helhed.

”Ja, jeg er tydeligt skuffet. Min kamp mod David var beviset på, at jeg ikke havde heldet med mig under turneringen. Jeg synes generelt jeg spillede godt, og det viser mine stats også. Især kampen mod ’Mikey’ i går var jeg utroligt dominerende, men intet lykkedes foran målet. Efter turneringen har jeg, trods resultaterne, fået noget selvtillid over det niveau, jeg har spillet på, trods resultaterne. Især 0-0 mod Gorilla var jeg stolt over, mest fordi jeg følte at jeg dominerede kampen i perioder.”

eswc-agge

Agge fejrer sejren med det franske publikum – kald det ‘Agge de Triomphe’.

Den sidste danske deltager, Agge, præsterede for alvor også godt i dag. Første og anden kamp for Agge foregik på scenen mod henholdsvis Navid ’AdamanT’ Borhani og Sam ’Poacher’ Carmody. I den første kamp var Agge bagud 1-0 ved halvlegen, men fik vendt kampen til hans fordel, og sluttede 2-1. I den anden kamp var det igen en tæt affære, men Agge viste sig igen som overlegen og vandt 1-0. Dermed havde Agge 15 point for 5 kampe, og var allerede dér garanteret videre. I sin næstsidste kamp var han lidt mere presset, og var for første gang på hælene. Han spillede en defensiv affære i halvdelen af kampen, og holdte en uafgjort hjem. I den sidste kamp spillede han sig endnu engang til en sejr fra at være bagud, da han vendte 1-2 til 4-2. Alt i alt har det altså været en god dag i det franske, selvom vi måtte sige farvel til Niller.

Tusind tak til vores sponsorer Xbox DK og HyperX – uden dem kunne vi ikke tage afsted!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *