Det blev F.C. København, som trak det længste strå, da der skulle findes en vinder af det første eDerby-opgør nogensinde.

Runde 6 af eSuperligaen skulle tirsdag aften afvikles. På A-Streamet fik vi lov til at se de hidtil mest spændende og tætte opgør, heriblandt det længe ventede eDerby mellem giganterne fra F.C. København og Brøndby IF.

FCK vandt eDerbyet

Og lad os da starte med at kigge tilbage på aftenens helt store begivenhed, nemlig kampen mellem rivalerne FCK og Brøndby.

Første kamp skulle spilles mellem Frederik Fredberg og Mads ‘MadsR’ Rasmussen, der ligesom i mandagens runde erstattede en sygramt August ‘Agge’ Rosenmeier.

Af den årsag gik Brøndby altså ind til eDerbyet som forhåndsfavoritter, og det var da også Vestegnsklubben, som kunne tage føringen efter første kamp, efter at Fredberg kunne score kampens eneste mål med blot få minutter igen.

Det var dermed Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensens opgave at levere et svært comeback i den efterfølgende kamp 2, hvor han på udebane stod overfor eSuperligaens varmeste spiller i form af Daniel ‘Dingo’ Kristensen, der inden kampen blot havde lukket tre mål ind.

VM-semifinalisten beviste dog sit verdensklasseniveau og kunne med en 2-1-sejr hive den samlede sejr hjem til Løverne på reglen om udebanemål.

AaB og Vejle tog vigtige sejre i deres seks-point-opgør

Ved siden af dagens store overskrift kunne blandt andre Aalborg Boldklub og Vejle Boldklub fejre deres utrolig vigtige sejre over henholdsvis FC Midtjylland og Randers FC.

AaBs Daniel ‘Shoppen’ Melgaard troede i få sekunder efter en scoring til 4-4 fra Nicklas ‘Niller’ Stensgaard i de døende minutter, at opgøret var tabt, men i stedet fandt dommeren nogle ekstra sekunder på sit ur, og Shoppen formåede derfor at udnytte dette med en scoring til 5-4 i en vanvidskamp, som hermed betød, at også Aalborgklubben vandt deres kamp på reglen om udebanemål efter det samlede slutresultat på 6-6.

AaB holder dermed drømmen om en top 8-placering i live og ligger lige nu på en 9. plads i den tætte tabel.

Det var også en sen vinderscoring, som i aftenens sidste kamp sikrede Vejle Boldklub en yderst vigtig sejr over Randers FC, da Mikkel ‘LordHjorth’ Bach gik ind til sidste kamp bagud, efter at Mohamad Al-Bacha leverede en 3-1-sejr over Joe ‘JoeFromDenmark’ Nørregaard i kamp 1.

Med endnu en sen scoring i aftenens kampe, denne gang til slutresultatet 4-1 og samlet 5-4, var det dog Vejle, som sikrede dem selv sejren i dette seks-point-opgør. Vejle spiller sig dermed op på en flot 5. plads efter en ellers svingende start i ligaen.

Du kan her se alle highlights fra runde 6

FCK er nu det eneste hold, som er ubesejret i ligaen. Stillingen ser således ud efter sjette spilledag:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.