Elgiganten og Sports-Gaming.dk kan nu annoncere Elgiganten FUT Live #2

Elgiganten FUT Live #2 – København
Lørdag d. 23. september kl. 11.00 – 19.00
25.000 kr. i pengepræmie

Ud over Elgiganten, vil FUT Live #2 også være støttet af PlayStation Danmark, eOddset og Razer – partnere, som vil være med til at højne niveauet!


Turneringen er en del af Elgiganten FIFA Series 2017, og den afvikles i det populære spilmode FIFA Ultimate Team på Playstation 4-konsoller.  Der er plads til 32 deltagere i turneringen og disse findes blandt andet ud fra følgende kriterier: Resultater i FUT og Weekend League, ranglisteplacering og turneringsresultater.

Alle interesserede kan tilmelde sig og udfylde de forskellige punkter i tilmeldingsformularen inden d. 23/8 kl. 20.00 – herefter gennemgår vi alle ansøgninger og vælger 28 spillere der skal deltage i turneringen. De sidste 4 spillere findes igennem en online kvalifikation som kommer senere. Det koster 150 kr. + gebyr at tilmelde sig, men vælges man ikke til turneringen, får mange pengene retur inden 10/8. I prisen er der inkluderet mad og drikke.

Alle deltagere skal medbringe deres egen PlayStation 4 konsol (+ controller og kabler) med deres FUT hold på, men vi stiller skærme til rådighed. Det er kun tilladt at spille fra sin egen konto, og lånespillere samt attribute cards er ikke tilladt.

Vi kræver ikke bevis for FUT resultater ved tilmelding, men vi kan kræve dokumentation ved tvivl – oplever vi snyd på nogen måde, vil det give 1 års karantæne fra alle Sports-Gaming.dk turneringer.

Præmier:

Streaming

På dagen kommer e-Bold.dk og streamer fra turneringen, og det vil sige, at de opsætter et lille tv-studie, som sender live fra kampene med kommentering – udsendelsen kan følges live via internettet på vores Twitch-profil fra kl. 14.00 på turneringsdagen.

Læs mere om Elgiganten FUT Live #2 her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.