Oven på sejren til Elgiganten FIFA Tour #3 i Kolding rykker Mikkel ‘Rævehjorthen’ Bach nu op som nummer to på Danmarks ranglisten, og overgår dermed den regerende verdensmester Mohamad Al-Bacha.

Ranglisten er nu blevet opdateret oven på en yderst intens turnering i Kolding. Opdateringen af ranglisten betyder nu, at der er sket rokeringer i den absolutte top, hvor Mikkel ‘Rævehjorthen‘ Bach med sin imponerende Elgiganten FIFA Tour sejr stryger forbi den regerende verdensmester Mohamad Al-Bacha, og indtager dermed en fornem andenplads. Samtidigt er der bl.a. blevet fjernet point fra Odense Open, hvilket betyder at den daværende vinder Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund rykker ned på listen.

Se den opdaterede rangliste 

Med turneringssejren har ‘Rævehjorthen’ med sine 16525 point nu, skabt et lille hul til forfølgerne Mohamad Al-Bacha og holdkammeraten fra Wicked Gaming, Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg på knap 1000 point, samt hele 2500 point ned til Frederik Fredberg på 5. pladsen som i øjeblikket står noteret for 14025 ranglistepoint. Dog har ‘Rævehjorthen’ fortsat langt op til den dobbelte verdensmester August Rosenmeier.

August Rosenmeier skal til at kigge sig over skulderen 

Danmarksranglisten toppes fortsat suverænt af August ‘Agge‘ Rosenmeier som med sine imponerende 24850 point har et forspring på mere end 8000 point ned til netop Wicked-spilleren ‘Rævehjorthen’. August som til daglig tørner ud for fodboldklubben PSG står dog til inden for kort tid, miste 3000 point fra sin DM titel i 2015, samtidigt med han også til efteråret mister 5500 point for sin ESWC titel. Dette sker som en konsekvens af reglen om, at optjente ranglistepoint er gældende i to år, hvorefter de slettes.

I linket ovenfor kan der udover den opdaterede rangliste også læses om, hvorledes ranglistepoint uddeles.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.